Eurovision 2017: Οι πρώτες μέρες της Demy στο Κίεβο! [pics,vids]

Την Κυριακή πέταξε με όλη την ελληνική αποστολή για το Κίεβο και τώρα είναι έτοιμη για τον πρώτο ημιτελικό της Eurovision που θα γίνει την Τρίτη 9 Μαρτίου. Η Demy έφυγε για την Ουκρανία με όνειρό της να ταξιδέψει όλη την Ευρώπη στο “This is love” και να κερδίσει τις εντυπώσεις και την αγάπη των fans της eurovision. Η διάσημη τραγουδίστρια θα διαγωνιστεί στον Α’ Ημιτελικό για την Ελλάδα στην 10η θέση και θα διεκδικήσει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Οι δυο πρόβες της έχουν ήδη πραγματοποιηθεί με την Demy να κερδίσει το μεγάλο χειροκρότημα του κοινού της Eurovision και να είναι έτοιμη για το μεγάλο show. Με ένα εντυπωσιακό κρεμ φόρεμα, η Demy θα βρεθεί on stage και αναμένεται να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

#thisislove #eurovisionert #demy #second #rehearsal #gogreece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eurovision ERT Official (@eurovisionert) στις

#eurovision2017 #dressingroom #rehearsal

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fokas Evagelinos (@fokasevagelinos) στις

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, το outfit της πρόβας είναι αυτό που θα δούμε και τη βραδιά του ημιτελικού που διαγωνίζεται η Demy. Το κομμάτι της θα παρουσιαστεί σε ένα παραμυθένιο σκηνικό (με πολλά οπτικά εφέ) ενώ η Demy θα βρίσκεται πάνω σε μια ειδική κατασκευή και δεν θα έχει έντονη χορογραφία. Θα πλαισιώνεται όμως από δυο χορευτές που θα χορεύουν μες στο νερό, καθώς η Demy θα ερμηνεύει το τραγούδι της ανάμεσα σε σταγόνες βροχής και αστέρια!

Πρώτη πρόβα της Demy:

Έχοντας στο πλευρό της όλη την αποστολή, τον δημιουργό Δημήτρη Κοντόπουλο, αλλά και την ανατρεπτική σκηνοθετική ματιά του Φωκά Ευαγγελινού, η Demy περιμένει πώς και πώς τη μεγάλη στιγμή για να ανέβει στη σκηνή. Όπως αποκάλυψε και η ίδια σε δηλώσεις της, μάλιστα, αυτό που νιώθει δεν είναι άγχος ενόψει του ημιτελικού, αλλά ανυπομονησία!

Εκτός από τις πρόβες όμως, η Demy απολαμβάνει και εξόδους με την ομάδα της. Αυτές τις μέρες επισκέφτηκε ένα από τα καλύτερα club restaurant στο Κίεβο, το “Famous” και φωτογραφήθηκε με τους συνεργάτες της, αλλά και με την σταρ της Eurovision Άνι Λόρακ!

Προετοιμασία για την δεύτερη πρόβα:

Read More

And More