Eurovision 2017 – Τελικός: Πρώτη στις καρδιές μας η Demy – Πήρε την 19η θέση

Μπορεί η όμορφη Demy και το This is love να μην κατάφεραν να βάλουν την Ελλάδα στην πρώτη 10άδα της φετινής Eurovision που έγινε στο Κίεβο, η χώρα μας όμως κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και η Ελληνίδα ερμηνεύτρια να κερδίσει μια θέση στην καρδιά μας.

Δροσερή και χαμογελαστή η Demy μετέφερε τη θετική της ενέργεια στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο στο Κίεβο, αλλά κατάφερε να κερδίσει 77 βαθμούς συνολικά και να πάρει την 19η θέση.

Η εμφάνισή της ωστόσο, καταχειροκροτήθηκε από το κοινό και σαν μικρή νεράιδα η Demy κατάφερε να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις…

Η Demy εμφανίστηκε λίγο μετά της 23.10 στη σκηνή της Eurovision 2017 και μάγεψε με την παρουσία της και τα ειδικά εφέ. Η Ελλάδα εμφανίστηκε στη 15η θέση του Τελικού στη Eurovision 2017 με την Demy και το τραγούδι «This Is Love» σε σύνθεση-παραγωγή Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους Romy Papadea & John Ballard.

Τη σκηνοθετική επιμέλεια και τη χορογραφία της υπογράφει ο Φωκάς Ευαγγελινός που φαίνεται έκανε τις παρεμβάσεις του. Συγκριτικά με την εμφάνιση της Demy στον ημιτελικό, διαπιστώσαμε ότι έχουν γίνει σημαντικές σκηνοθετικές διορθώσεις που επιτρέπουν αυτή τη φορά να καταλάβουμε καλύτερα όσα αφηγείται το τραγούδι και κυρίως να δούμε -γιατί την προηγούμενη φορά δεν είδαμε- το γραφικό που κινείται στο ειδικό γυαλί.

Δες Video από την εμφάνισή της:

Read More

And More