Eurovision 2018: “Είναι άθλιο το τραγούδι αυτό…”

Η φετινή Eurovision έχει ανατροπές όπως είδαμε και στον Α Ημιτελικό, έχει όμως και πολύ παρασκήνιο αλλά και ίντριγκες. Στο στόχο του περσινού νικητή βρέθηκε το τραγούδι του Ισραήλ όπου σε συνέντευξη του είπε χαρακτηριστικά:

“To YouTube θεώρησε ότι πρέπει να ακούσω το τραγούδι του Ισραήλ. Το άνοιξα και ένα άθλιο τραγούδι ακούστηκε. Ευτυχώς δεν χρειάζεται να ακούσω κανένα άλλο τραγούδι της φετινής Eurovision”.

Αυτά δήλωσε ο Salvador Sabral σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Publico, προκαλώντας όμως οργή από τους φαν του διαγωνισμού. Όπως είπε θεωρεί ότι συμμετοχή του ήταν ένα λάθος και ακόμα μεγαλύτερο λάθος ήταν η νίκη του. “Κανένας τραγουδιστής της Πορτογαλίας δεν είχε τόσο μεγάλη αναγνωρισιμότητα. Έκλαιγα κάθε μέρα. Δεν μπορούσα να βγω έξω”.

Στα σχόλια που έκανε ο περσινός νικητής απάντησε η ίδια η τραγουδίστρια του Ισραήλ, Νεττα, με μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται εκείνη μαζί με Την Ελένη Φουρέιρα να σχηματίζουν με τα χέρια τους μια καρδιά. Κάτω από την φωτογραφία έγραψε: “Στέλνω μόνο αγάπη στον Salvador και σε όλους τους καλλιτέχνες όλων των φίλων”.

Read More

And More