Eurovision 2018: Οι Έλληνες celebrities στηρίζουν την Κύπρο και την Ελένη Φουρέιρα!

Δεν έχουν τέλος τα μηνύματα αγάπης και η θετική ενέργεια που στέλνει όλη η Ελλάδα στη συμμετοχή της Κύπρου στην Eurovision και στην Ελένη Φουρέιρα. Η queen Ελένη τραγουδά Fuego και έχει ξεσηκώσει το κοινό της Eurovision και φυσικά περιμένει με ανυπομονησία να δώσει τον καλύτερό της ευατό και να κατακτήσει μια καλή θέση -γιατί όχθι και την κορυφή- στον 63ο Διαγωνισμό Τραγουδιού.

Στο πλευρό της Ελένης Φουρέιρα, πέρα από την ομάδα της, τα αγαπημένα της πρόσωπα και όλους τους fans της είναι και οι celebrities της ελληνικής showbiz. Ανάμεσά τους, η Έλενα Παπαρίζου, η Καλομοίρα, ο Σάκης Ρουβάς, η Άννα Βίσση, η Δούκισσα Νομικού και πολλοί ακόμη που καλούν τον κόσμο να ψηφίσει #25 για να δώσει την πρωτιά στην Κύπρο.

https://www.instagram.com/p/Bir8FfhAl7a/?taken-by=annavissiofficial

https://www.instagram.com/p/BisIH4jhvzG/?taken-by=natalia_germanou

Ιδιαίτερα ενθουσιώδες είναι και το μήνυμα του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου που έγραψε στο Instagram: “Αγαπημένοι μου απανταχού Έλληνες στο εξωτερικό ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΥΠΡΟ, #FUEGO και @foureira με κωδικό 25 και τον αριθμο που θα σας δωσει το κρατικό κανάλι της χώρας στην οποία βρίσκεστε. Διαδώστε το παντού, σε οικογένεια, φίλους, συγγενείς, γκόμενους, γκόμενες, στους δρόμους, στα πάρκα, στην πολυκατοικία σας, στους πολίτες της χώρας που ζείτε, ΠΑΝΤΟΥ! Στην Ελλάδα εμείς ψηφίζουμε 25 στα νούμερα που θα μας δώσει η ΕΡΤ. Καλή επιτυχία Κυπρος! Καλή επιτυχία Ελένη!”.

https://www.instagram.com/p/BirbkMfF3Tc/?hl=el&taken-by=konstantinoschristoforou

https://www.instagram.com/p/BirIbeIn6OS/?taken-by=helenapaparizouofficial

https://www.instagram.com/p/Biq4TdBlEmy/?taken-by=ykapoutzidis

Read More

And More