Eurovision 2018: Στον τελικό η Ελένη Φουρέιρα – Αποκλείστηκε η Ελλάδα

Λίγο μετά τις 00:00, το βράδυ της Τρίτης, ολοκληρώθηκε ο Α’ Ημιτελικός του 63ου Διαγωνισμού της Eurovision, με δυσάρεσα αλλά και ευχάριστα αποτελέσματα! 19 χώρες διαγωνίστηκαν με ένα μόνο σκοπό, το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 12 Μαΐου. Η Γιάννα Τερζή, εκπροσωπώντας την Ελλάδα δεν τα κατάφερε και αποκλείστηκε από τον τελικό, ενώ η Ελένη Φουρέιρα, εκπροσωπώντας την Κύπρο, πέρασε στον τελικό της Eurovision!

Η Γιάννα Τερζή με το τραγούδι “Όνειρό μου” μας ταξίδεψε και κέρδισε τους Ευρωπαίους με την ερμηνεία της στη σκηνή της Eurovision. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια έδωσε τον καλύτερό της εαυτό, παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό.

Οι χώρες που κατάφεραν να περάσουν στον τελικό της Eurovision είναι η Αυστρία, η Εσθονία, η Κύπρος, η Λιθουανία, το Ισραήλ, η Τσεχία, η Βουλγαρία, η Αλβανία, η Φιλανδία και η Ιρλανδία.

Η Ελένη Φουρέιρα χόρεψε και τραγούδησε το Fuego και όπως ήταν αναμενόμενο άναψε “φωτιές” στη σκηνή της Eurovision, ξεσηκώνοντας τους Ευρωπαίους με τη σέξι και εκρηκτική της εμφάνιση και φυσικά άξιζε μία θέση στον τελικό.

Δες τις εμφανίσεις της Γιάννας Τερζή και της Ελένης Φουρέιρα στον Α’ Ημιτελικό της Eurovision:

Read More

And More