Eurovision 2018: Τεχνικό πρόβλημα στην πρόβα της Netta, του μεγάλου φαβορί του Διαγωνισμού! Video

Η Ευρώπη κινείται σε ρυθμούς Eurovision! Αύριο αναμένεται να γίνει ο Α’ Ημιτελικός του 63ου Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού, όπου η Ελλάδα με την Γιάννα Τερζή αλλά και η Κύπρος με την Ελένη Φουρέιρα θα ανέβουν στη σκηνή και θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για τον τελικό. Μάλιστα, σήμερα έχουμε την Dress Rehearsal αλλά και το Jury Show, στο οποίο θα δούμε το show όπως ακριβώς θα παρουσιαστεί στις οθόνες μας, αύριο το βράδυ.

Κατά την διάρκεια του συγκεκριμένου show θα κριθεί το 50% του τελικού αποτελέσματος από τις πενταμελείς επιτροπές των 19 χωρών που συμμετέχουν στον ημιτελικό αλλά και από τις επιτροπές της Ισπανίας, Πορτογαλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου. Η βραδιά θα μαγνητοσκοπηθεί για την περίπτωση που υπάρξει κάποιο πρόβλημα στη μετάδοση του live show.

Μάλιστα, πριν από λίγη ώρα και κατά τη διάρκεια πρόβας της Netta, η οποία εκπροσωπεί το Ισραήλ, υπήρξε τεχνικό πρόβλημα. Πιο συγκεκριμένα, το μεγάλο φαβορί της Eurovision βρισκόταν στη σκηνή όταν ξαφνικά διακόπηκε η πρόβα. Τότε ζήτησαν συγγνώμη και η πρόβα συνεχίστηκε μετά από πέντε λεπτά κανονικά. Να σημειώσουμε εδώ, πως εάν ένα τέτοιο πρόβλημα συμβεί και αύριο κατά τη διάρκεια του Α’ Ημιτελικού, θα προβληθεί το μαγνητοσκοπημένο από τη σημερινή πρόβα!

Το TLIFE βρίσκεται στη Λισαβόνα και σου μεταδίδει όλα όσα γίνονται λεπτό προς λεπτό στον 63ο Διαγωνισμό της Eurovision

Δες τα στιγμιότυπα που σου εξασφάλισε το TLIFE:

Read More

And More