Εurovision 2019: Η Τάμτα εντυπωσίασε στη δεύτερη πρόβα της! Φωτογραφίες και βίντεο

Σήμερα το πρωί η Τάμτα έκανε την δεύτερη πρόβα της με το Replay στο στάδιο Εxpo του Τελ Αβίβ! Η αγαπημένη τραγουδίστρια που εκπροσωπεί τη Κύπρο στo διαγωνισμό της Εurovision 2019 εντυπωσίασε για μια ακόμα φορά στην πρόβα και κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η Τάμτα εμφανίζεται στην σκηνή φορώντας μαύρο vinyl τζάκετ και μαύρες vinyl thigh high ψηλοτάκουνες μπότες, που καλύπτουν σχεδόν όλο της το πόδι. Πλαισιώνεται από τέσσερις χορευτές, που επίσης φοράνε μαύρα ρούχα και μαύρα καπέλα. Στο δεύτερο ρεφρέν του τραγουδιού οι χορευτές της βγάζουν το τζάκετ που φοράει και εκείνη μένει με ένα σέξι αστραφτερό body, με ασημί κρόσσια- κρυστάλλους.

https://www.youtube.com/watch?v=WOpqsF_EssU

Γύρω από την Τάμτα υπάρχουν έξι κολώνες φωτισμένες σε άσπρο χρώμα που κατά τη διάρκεια του τραγουδιού τις διαπερνούν μπλε γραμμές. Ανάμεσά τους εμφανίζονται οι χορευτές που την πλαισιώνουν. Τα γραφικά στην LED οθόνη είναι κυρίως γραμμικά σχέδια σε κόκκινο, άσπρο και μοβ χρωματισμό τα οποία ξεκινούν από την οθόνη πίσω και συνεχίζουν και στο πάτωμα. Ο τίτλος «Replay» που επαναλαμβάνεται τρεις φορές στο ρεφρέν, δείχνει την Τάμτα να κάνει τρεις φορές την ίδια κίνηση, ενώ η χορογραφία τελειώνει με τους χορευτές ξαπλωμένους στο πάτωμα

Read More

And More