Eurovision 2019: Σε ποιες θέσεις βρίσκονται Ελλάδα και Κύπρος λίγο πριν τον Α’ ημιτελικό;

Όλα είναι έτοιμα για την Eurovision 2019, αφού πλέον μπήκαμε στην τελική ευθεία! Η Ελλάδα με την Κατερίνα Ντούσκα και η Κύπρος με την Τάμτα είναι πανέτοιμες να ανέβουν στην σκηνή του Τελ αβίβ και να διεκδικήσουν μία θέση στον τελικό του 64ου διαγωνισμού της Eurovision. Λίγες ώρες πριν από τη μεγάλη στιγμή, το ΤLIFE σου μεταφέρει σε ποιες θέσεις βρίσκονται το “Better Love” και το “Replay” μία μέρα πριν τον Α’ ημιτελικό.

Όσον αφορά λοιπόν την αυριανή μέρα, σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων, η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα που θα περάσει στον τελικό του Σαββάτου με την Αυστραλία να ακολουθεί και την πρώτη τριάδα να συμπληρώνει η Κύπρος. Ανεξάρτητα από τις θέσεις βέβαια, όλα δείχνουν πως Ελλάδα και Κύπρος θα είναι μαζί στον μεγάλο τελικό.

Μπορεί να είναι ακόμα νωρίς να μιλήσουμε για τις θέσεις των χωρών στον τελικό, αφού δεν έχουμε δει ολόκληρες τις εμφανίσεις των διαγωνιζόμενων, όμως τα προγνωστικά θέλουν την Κατερίνα Ντούσκα να τερματίζει στην ενδέκατη θέση και την Τάμτα στην δωδέκατη. Ανά πάσα ώρα και στιγμή όλα μπορούν να αλλάξουν και να ανατραπούν, καθώς το πεδίο θα είναι περισσότερο ξεκάθαρο μετά το τέλος και του B’ ημιτελικού.

Να σου θυμίσουμε ότι αύριο τον διαγωνισμό θα ανοίξει η Τάμτα, ενώ η Κατερίνα θα εμφανιστεί στην δέκατη έκτη θέση.

Read More

And More