Eurovision 2019: Το πρώτο μήνυμα της Κατερίνας Ντούσκα μετά τον τελικό!

Η Κατερίνα Ντούσκα έδωσε αναμφισβήτητα τον καλύτερο εαυτό της πάνω στη σκηνή του Expo στο Τελ Αβίβ παρ’όλο που η Ελλάδα κατέλαβε την 21η θέση στον 64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Η 29χρονη τραγουδίστρια έχει κάθε λόγο να χαμογελά, καθώς έζησε μία από τις μεγαλύτερες εμπειρίες της ζωής της και απόλαυσε το ταξίδι της στο έπακρο. Η αλήθεια είναι ότι όλη η Ελλάδα βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της και την στήριξε σε αυτό το εγχείρημα.

Το απόγευμα της Κυριακής, η Κατερίνα έφτασε στην Ελλάδα και μίλησε στους δημοσιογράφους που την περίμεναν στο αεροδρόμιο για την εμπειρία που έζησε αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι νιώθει περήφανη για τον εαυτό της. Λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα το απόγευμα της Δευτέρας, η τραγουδίστρια ανέβασε μια φωτογραφία με την ομάδα της πάνω στη σκηνή της Eurovision και άνοιξε την ψυχή της στους διαδικτυακούς φίλους της.

“Όλη μου την αγάπη σε όλους εσάς που μας στηρίξατε σε αυτή την τόσο τρελή και μοναδική διαδρομή. Έχω λάβει έναν καταιγισμό από μηνύματα που με έχουν συγκινήσει σε βαθμό που δυσκολεύομαι να εκφράσω. Στους συνοδοιπόρους μου, που δούλεψαν μαζί μου μέχρι τελικής πτώσεως και πάντα με όραμα, σας ευχαριστώ που τo μοιραστήκαμε μαζί και που με πιστέψατε. Είμαι πολύ περήφανη για ό, τι καταθέσαμε. Μετά από ένα χορταστικό 12 ώρο ύπνου (επιτέλους) ξύπνησα με την είδηση ότι το κομμάτι μας βρίσκεται στα charts 20 χωρών. Ευγνωμονώ την ευκαιρία που μου δόθηκε να εκπροσωπήσω τη χώρα μου και να συνδεθώ μαζι σας μέσω της μουσικής μου. Ανυπομονώ για το επόμενο βήμα, πιο ορεξάτη, πιο ώριμη και πιο δυνατή από ποτέ”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Read More

And More