Eurovision 2020: 10+1 φορές που η Stefania πόζαρε τρυφερά μαζί με τον γοητευτικό αγόρι της! [pics]

«SUPERG!RL» είναι ο τίτλος του τραγουδιού που θα ερμηνεύσει για την Ελλάδα η Stefania (Στεφανία Λυμπερακάκη) στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2020, ο οποίος θα διεξαχθεί φέτος στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας από τις 12 έως τις 16 Μαΐου.

Τη μουσική του «SUPERG!RL», που θα κυκλοφορήσει στα τέλη Φλεβάρη με αρχές Μάρτη, συνέθεσαν ο Δημήτρης Κοντόπουλος και οι Arcade. Οι ίδιοι, μάλιστα, υπογράφουν και τους στίχους του τραγουδιού μαζί με τη Sharon Vaughn ενώ Creative Director είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Η Στεφανία Λυμπερακάκη γεννήθηκε το 2002 από Έλληνες γονείς στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας. Η 17χρονη τραγουδίστρια συγκαταλέγεται ήδη στα πλέον προβεβλημένα πρόσωπα της γενιάς της με δυναμική μουσική, τηλεοπτική και online παρουσία που της έχουν χαρίσει τον τίτλο του teen icon.

Ως λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, η Stefania μοιράζεται καθημερινά με τους πάνω από 255 χιλιάδες followers της στιγμές από την ζωή της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική.

Εμείς κάναμε ένα scroll down στο account της και, μεταξύ άλλων, εντοπίσαμε αρκετές φωτογραφίες που έχει βγάλει με το αγόρι της. Ο σύντροφός της είναι 17 ετών, ακούει στο όνομα Jannes Heuvelmans, είναι επίσης τραγουδιστής, ενώ ανήκει στο Ολλανδικό boyband “Fource” .

Οι δυο τους είναι full in love και δεν το κρύβουν, αφού στις αναρτήσεις τους είναι άκρως διαχυτικοί. Ποζάροντας πότε αγκαλιασμένοι σφιχτά, πότε ανταλλάσσοντας παθιασμένα φιλιά μπροστά στον φακό και κοιτώντας κατάματα ο ένας τον άλλον, αποδεικνύουν πώς είναι απόλυτα ταιριαστοί κι ευτυχισμένοι μαζί.

Δες τις φωτογραφίες:

Οι δυο τους είναι τρελά ερωτευμένοι και αυτό δεν κρύβεται!

Read More

And More