Eurovision 2020 – Στοιχήματα: Σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα μετά την παρουσίαση του Supergirl;

Το τραγούδι με το οποίο η 17χρονη Στεφανία Λυμπερακάκη θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 65ο Διαγωνισμό της Eurovision στην Ολλανδία δόθηκε στη δημοσιότητα. Το «SUPERG!RL» παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το βράδυ της περασμένης Κυριακής, στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Eurovision: Η Αντίστροφη Μέτρηση», με παρουσιαστή τον Μιχάλη Μαρίνο. Τη φετινή ελληνική συμμετοχή υπογράφουν ο Δημήτρης Κοντόπουλος, οι Arcade και η Sharon Vaughn, ενώ η σκηνοθεσία και το σενάριο του βίντεο-κλιπ ανήκει στον Κώστα Καρύδα.

Η Stefania θα πάρει μέρος στον δεύτερο ημιτελικό, στο Ρότερνταμ, στις 14 Μαΐου και αναμένεται να εντυπωσιάσει, τόσο με τις φωνητικές τις ικανότητες, όσο και με την σκηνική παρουσία της.

Έχει, λοιπόν, ενδιαφέρον να δούμε πώς διαμορφώθηκαν τα στοιχήματα για την Eurovision 2020, μετά την παρουσίαση του τραγουδιού της Ελλάδας. Σύμφωνα με τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών, η ελληνική συμμετοχή βρίσκεται στην 15η θέση μεταξύ των 41 χωρών που θα διαγωνιστούν στον διαγωνισμό της Eurovision. Τα στοιχήματα θέλουν στις πρώτες θέσεις, χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, την Ισλανδία, τη Λιθουανία και τη Ρουμανία, ενώ ακολουθεί η συμμετοχή της Ιταλίας. Όσο για την Κύπρο, που ακόμα δεν έχουμε ακούσει το τραγούδι της, καταλαμβάνει την 21η θέση.

Αξίζει να σημειωθεί πώς το “Supergirl” της Στεφανίας Λυμπερακάκη έχει ξεπεράσει τα 550.000 views στο YouTube σε λιγότερες από 48 ώρες.

Read More

And More