Eurovision: Βρέθηκε το πρόσωπο που θα ανακοινώσει την φετινή βαθμολογία της χώρας μας!

Ο χρόνος μέχρι τον φετινό μουσικό διαγωνισμό της Eurovision έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα, γι ΄αυτό και μία-μία οι όποιες εκκρεμότητες είχαν μείνει, τακτοποιούνται. Στην ΕΡΤ φαίνεται να είναι τα πάντα έτοιμα και φέτος για την μεγάλη γιορτή της μουσικής.
Μάλιστα, σήμερα έγινε γνωστό και το ποιός θα αναλάβει φέτος να ανακοινώσει την βαθμολογία της Ελλάδας. Και ο… εκλεκτός δεν είναι άλλος από τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου.
Ναι, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου θα είναι αυτός που θα πει: «Καλησπέρα Κίεβο,Good evening Kyiv» και θα ανακοινώσει τις ψήφους της Ελλάδας στον μεγάλο τελικό της Eurovision 2017!
Για ακόμα χρονιά η δημόσια τηλεόραση και οι ιθύνοντες καλούν τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου ως τον εκπρόσωπο της χώρας μας που θα ανακοινώσει την βαθμολογία από την Αθήνα στο Κίεβο το βράδυ του Σαββάτου.
Αξίζει δε να σου πω λατρεμένη, πως το βάπτισμα του πυρός ήταν για πρώτη φορά στη διοργάνωση που έγινε το 2006 στην χώρα μας ,όταν ως απεσταλμένος του ΡΙΚ, ανακοίνωσε “τραγουδιστά” το 12αρι της γείτονας χώρας στην τότε εκπρόσωπο μας και προσωπική του φίλη Άννα Βίσση.

Read More

And More