Eva Mendes: Αποκάλυψε πως δεν έχει προσλάβει νταντά για το παιδί της!

Η Angelina Jolie έχει παραδεχτεί ότι έχει βοήθεια και τα δημοσιεύματα την θέλουν να έχει μία νταντά για να προσέχει κάθε παιδί της ξεχωριστά. Στον αντίποδα της super star του Hollywood, βρίσκεται μια εξίσου διάσημη ηθοποιός.

Η Eva Mendes αποκάλυψε σε συνέντευξή της στην αμερικανική έκδοση του περιοδικού InStyle πως μεγαλώνει την κόρη της χωρίς καμία απολύτως νταντά να την βοηθάει.

src=/files/Image/NEWS/2015/IOYNINOS/15-06/mendes_gosling.jpg

Είμαι μια μαμά που τα κάνω όλα μόνη μου. Δεν έχω προσλάβει νταντά. Όσο κουρασμένη και να είμαι απλά το κάνω δήλωσε η Eva Mendes για την ανατροφή της 8 μηνών Esmeralda που απέκτησε με τον σύντροφό της Ryan Gosling.

Η ίδια μίλησε για τη ρουτίνα της περιποίησης της εμφάνισής της και πόσο έχει αλλάξει αυτή από την στιγμή που έγινε μητέρα. Είμαι νέα μαμά και μου λείπει ύπνος οπότε τα μάτια είναι το επίκεντρο της περιποίησης. Φροντίζω τον εαυτό μου ακόμα κι αν χρειαστεί να το κάνω στις τέσσερις το πρωί. Έχω χάσει τον έλεγχο του προγράμματός μου πια και προσπαθώ να εκμεταλλεύομαι όσο χρόνο έχω όταν το μωρό μου κοιμάται.

src=/files/Image/NEWS/2015/IOYNINOS/15-06/medes_1.jpg

Σαν ζευγάρι η Eva Mendes και ο Ryan Gosling φημίζονται για το γεγονός ότι καταφέρνουν να κρατούν την ιδιωτική τους ζωή μακριά από την δημοσιότητα. Τους τελευταίους 8 μήνες η ζωή τους έχει γεμίσει με νέες χαρές καθώς απόκτησαν το πρώτο τους παιδί. Κι όπως φαίνεται από όσα λέει η ηθοποιός παράλληλα η ζωή τους έχει γεμίσει με ένα νέο είδος γλυκειάς κούρασης.

Read More

And More