Eva Mendes: ”Νιώθω εντελώς εξαντλημένη μετά την γέννηση της κόρης μου”

Πριν από έξι εβδομάδες, η Eva Mendes και ο Ryan Gosling έγιναν γονείς. Η όμορφη ηθοποιός έφερε στον κόσμο την κόρη τους, την οποία ονόμασαν Esmeralda – Amada και στην πρώτη συνέντευξη της μετά τη γέννα δήλωσε πώς είναι εντελώς εξαντλημένη.

/

Στη συνέντευξη, που συνόδευσε μία εντυπωσιακή φωτογράφιση όπου ποζάρει με μαύρα καρέ μαλλιά και μαύρο φόρεμα, σαν μια σταρ της δεκαετίας του ΄70, μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ως νέα μαμά.

“Νόμιζα πως μέχρι τώρα είχα περάσει άγριες νύχτες αλλά τελικά τις πιο άγριες τις περνάω τώρα, δεν έχω νταντά τώρα αλλά στο μέλλον είμαι ανοιχτή να πάρω για να με βοηθάει. Αυτά τα ξενύχτια είναι μέρος του να είσαι μητέρα”, δήλωσε η 40χρονη ηθοποιός.

/

Η Eva και ο Ryan έχουν βρει βοήθεια από τους γονείς τους όσον αφορά την ανατροφή της Esmeralda αλλά και από το internet αφού η ηθοποιός παίρνει παρηγοριά μέσα από αυτά που γράφουν δεκάδες γυναίκες που έχουν βιώσει το ίδιο πράγμα.

/

“Ο Ryan και εγώ θελήσαμε να προστατεύσουμε την ιδιωτική μας ζωή κατά την διάρκεια την εγκυμοσύνης μου. Είναι μια πολύ προσωπική στιγμή αυτό. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης γίνονται εμμονή και αυτό είναι εντελώς αγχωτικό και ενοχλητικό”, πρόσθεσε η Eva.

Read More

And More