Έβαλαν “φωτιά” στη σκηνή της Αθήνας οι Evanescence! Φωτογραφίες και video από τη συναυλία

Ξεσήκωσαν το κοινό και προκάλεσαν πανικό χθες το βράδυ στο Ολυμπιακό Στάδιο Ξιφασκίας στο Ελληνικό οι Evanescence. To διεθνούς φήμης συγκρότημα με τον σκοτεινό ήχο και την αιθέρια φωνή της τραγουδίστριάς του επέστρεψε στην Ελλάδα για μια συναυλία που μάγεψε ακόμη και τους πιο απαιτητικούς θεατές.
Με ανεξάντλητη ενέργεια, φοβερή δυναμική και πάθος η Έιμι Λι ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε χωρίς παύση για μιάμιση ώρα κάνοντας το κοινό να παραληρεί. Ενώ, η frontwoman δεν σταμάτησε να φωνάζει πόσο αγαπά την Ελλάδα και το ελληνικό κοινό.

/

Ο κόσμος είχε συγκεντρωθεί από νωρίς στον προαύλιο χώρο και η βραδιά που είχε ετοιμάσει η Eleven Concerts ξεκίνησε λίγο μετά τις 20:30 με τους Elysion να ανεβαίνουν στη σκηνή και να ζεσταίνουν το κοινό για την εμφάνιση των Evanescence.

To rock συγκρότημα έκανε εντυπωσιακή είσοδο στη σκηνή, λίγα λεπτά πριν τις 10 και ανέβασε την ένταση με το “Bring me to life” και το “Call Me When You ’re Sober” και άλλες μεγάλες τους επιτυχίες. Ενώ, λίγο αργότερα η Έιμι Λι έκατσε στο πιάνο και τραγούδησε το “Lithium”.

Η βραδιά έκλεισε με το “My Immortal” και το θερμό ευχαριστώ του συγκροτήματος στους θαυμαστές και όλους όσους βρέθηκαν εκεί για να τους απολαύσουν.

Δες φωτογραφίες:

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

Read More

And More