Έβαλαν τον σκύλο σε… δίαιτα!

Σε ειδική δίαιτα και άσκηση υπέβαλαν ένα υπερβαρο σκυλί οι υπεύθυνοι της φιλοζωικής στην Αγγλία. Ο λόγος για ένα εννιάχρονο bull terrier, το οποίο ονομάζεται “Gucci” και έχει πάρει τόσο πολύ βάρος που δυσκολεύεται μέχρι και να περπατήσει.

Ο επίσημος σύμβουλος έχει ζητήσει, τουλάχιστον τέσσερις φορές από τους ιδιοκτήτες του, να το προσέξουν και να το βοηθήσουν να αδυνατίσει. Ωστόσο, εκείνοι έχουν αγνοήσει τις συμβουλές του και δείχνουν πλήρη αμέλεια προς το σκύλο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, οι αρχές να βγάλουν δικαστική απόφαση και να κατασχέσουν το σκύλο, μετά και από τη δήλωση ενός κτηνιάτρου στο Fleetwood, που είπε ότι το ζώο υποφέρει!

Το σκυλί απομακρύνθηκε από την οικογένεια που το είχε και μεταφέρθηκε σε ένα ειδικό μέρας για σκυλιά με σκοπό να χάσει βάρος και να γυμναστεί! “Η Gucci υπέφερε από έλλειψη φροντίδας και προσοχής. Ήταν πολύ πιο βαριά από το κανονικό και αυτό έκανε κακό στην υγεία της”, λέει η Karan Bowyer, η υπεύθυνη ζώων στο Wyre Borough.

Σύμφωνα με πληροφορίες το σκυλί θα παραμείνει στη στέγη ζώων μέχρι να χάσει βάρος και μετά θα ψάξουν να του βρουν νέα οικογένεια για να μείνει μαζί της!

Read More

And More