Έβαλε τα κλάματα ο Αλέξης Κωστάλας στο “Στην υγειά μας ρε παιδιά”

Στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου βρέθηκε καλεσμένος, το βράδυ του Σαββάτου, ο Αλέξης Κωστάλας που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνηση του κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Πιο συγκεκριμένα, ενώ στο πλατό ερμηνεύτηκε η “Όμορφη και παράξενη πατρίδα” σε ποίηση Οδυσσέα Ελύτη και σύνθεση Δημήτρη Λάγιου, ο Αλέξης Κωστάλας δεν μπόρεσε να κρατηθεί και λύθηκε σε δάκρυα έχοντας στο νου δικές του εικόνες. Δικές του μνήμες και σκέψεις.

Σε αυτό το μελωδικό ταξίδι είχε τον πρώτο λόγο με την καθοδήγηση του μαέστρου Παναγή Μπαρμπάτη, ο Μπάμπης Τσέρτος και οι εξαιρετικοί λυρικοί καλλιτέχνες Αντώνης Κορωναίος, Παντελής Κοντός, Ελένη Βουδουράκη, Ελένη Δάβου, Κάτια Πάσχου και Χρήστος Αμβράζης οι οποίοι συνέπραξαν με χορωδίες και εκλεκτούς μουσικούς. Αγαπημένα τραγούδια, από καντάδες μέχρι αρχοντορεμπέτικα, προσέφεραν στο τηλεοπτικό κοινό του ΣΚΑΪμια πανδαισία ήχων. Επιτυχίες μιας άλλης εποχής, νοσταλγικές και κλασικές που παραμένουν ωστόσο διαχρονικές και σύγχρονες.

Θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να σημειωθεί πως η εκπομπή “Στην υγειά μας ρε παιδιά” μαγνητοσκοπήθηκε πριν από δυο μήνες, οπότε και δεν είχαν τεθεί σε εφαρμογή τα όποια μέτρα προστασίας από την πανδημία του κορονοϊού. Κάτι που περνούσε σαν μήνυμα ανά τακτά χρονικά διαστήματα κατά την προβολή της.

Μια διαφορετική στιγμή από την αγαπημένη φωνή του καλλιτεχνικού πατινάζ…

Πηγή: zappit

Read More

And More