Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής 2019: Όλα όσα έγιναν στη μεγαλύτερη γιορτή μουσικής του Sfera Fm [pics]

Η γιορτή που μέρες τώρα ζωντάνεψε όσο ποτέ το ραδιόφωνο, γέμισε τους ακροατές με ήχους διαφορετικούς, έφερε κοντά καλλιτέχνες και έφτασε πια στην τελευταία της μέρα με πολλές εκπλήξεις και εξαιρετικά live act. H πιο μελωδική καλημέρα είχε την χροιά της φωνής της Ρένας Μόρφη!

Με χιούμορ και ένα λαμπερό χαμόγελο στο πρόσωπο, η φωνή των Imam Baildi, που συνεχίζει τις εμφανίσεις της και ως Σούλη Ανατολή , ερμήνευσε κάποια από τα πιο ωραία τραγούδια της , δίνοντας την ραδιοφωνική σκυτάλη στον Κώστα Μακεδόνα τον οποίο υποδέχτηκαν στο studio του Sfera 102,2 η Νάνσυ Αντωνίου και ο Παναγής Τζωρτζάτος. Αγαπημένα του τραγούδια σε unplugged εκτελέσεις στο πρωινό της Παρασκευής!

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στην Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής 2019! Με μεγάλη χαρά ένας από τους δημοφιλέστερους καλλιτέχνες της μουσικής σκηνής παρουσίασε το live act του με τραγούδια που προτιμούν οι ακροατές του Sfera 102,2 οι οποίοι μέσω streaming είχαν εικόνα και έστελναν τα μηνύματα τους.

Ο κορυφαίος Στέφανος Κορκολής τίμησε με την παρουσία του την Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής σε μία ώρα που μπορεί να ηχογραφήθηκε λόγω υποχρεώσεων του που τον κρατούν στην Κύπρο αυτές τις μέρες, ωστόσο το act ήταν απολύτως…live!  Με την συνοδεία της ανερχόμενης στον χώρο και εξαιρετικά ταλαντούχας Σοφίας Μανουσάκη, ο Στέφανος Κορκολής έκανε δώρο στη μεγάλη γιορτή του ραδιοφώνου εκτελέσεις τραγουδιών σημαντικών!  Η Γιώτα Τσιμπρικίδου του εκμαίευσε αλήθειες σε μια ζεστή κουβέντα…

Η συνέχεια είχε τον Δημήτρη Μπάση σε ένα live με τα δικά του «Χαμοπούλια», το «Σπασμένο Καράβι» και τους «Ψίθυρους καρδιάς»…

Στις 3 το μεσημέρι τα 80΄s και τα 90’s είχαν την τιμητική τους, ανανεώθηκαν, ακούστηκαν πιο φρέσκα από ποτέ και αυτό συνέβη χάρη στους Inco, ένα νέο συγκρότημα που μαζί με την Βερίνα Ευαγγέλου και τον Λεωνίδα Σώζο σκηνοθέτησαν μία ώρα τόσο διαφορετική….

Σε αυτήν την τελευταία ημέρα της Εβδομάδας Ελληνικής Μουσικής ο Παντελής Παντελίδης είναι παρών σε ένα αφιέρωμα που επιμελήθηκαν όλοι οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Sfera 102,2 για έναν καλλιτέχνη που ήταν και είναι πάντα στην ψυχή μας!

Από την Αμερική που βρίσκεται σε περιοδεία, ο Πάνος Κιάμος αφιέρωσε μία ολόκληρη ώρα με live act στους ακροατές του Sfera 102,2…άλλωστε δε θα μπορούσε να απουσιάζει από την μεγάλη γιορτή του ραδιοφώνου, γι’ αυτό και λίγα 24ωρα πριν απογειωθεί συνάντησε τη Γιώτα Τσιμπρικίδου και ετοίμασε το δικό του κομμάτι στο μεγάλο παζλ καλλιτεχνών της Εβδομάδας Ελληνικής Μουσικής 2019.

Μια φωνή αγαπημένη, μια δημοφιλής τραγουδίστρια, ένα από τα λαμπερά πρόσωπα της μουσικής σκηνής… η Μελίνα Ασλανίδου στο studio μαζί με τον Βαγγέλη Χαρισόπουλο και την Βερίνα Ευαγγέλου και unplugged ερμηνεία τραγουδιών όχι μόνο δικών της, αλλά και άλλων καλλιτεχνών που έχει στην καρδιά της!

Καμιά φορά τα ξαφνικά γίνονται αφορμές για τα αυθόρμητα και τα πιο «ζωντανά»…  μια ώρα με πολύ κέφι και ακόμη περισσότερη….Άννα Βίσση ήταν η επόμενη! Η Βερίνα Ευαγγέλου, ο Λεωνίδας Σώζος και ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος δοκιμάστηκαν στο τραγούδι , με την Άννα Βίσση να τους εμπνέει!

Ο Αντώνης Ρέμος στην Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής 2019! Λίγο μετά τις 8 το βράδυ ο Αντώνης Ρέμος μαζί με τους μουσικούς του μπήκε στο studio του Sfera 102,2 και ξεκίνησε μία απολαυστική ώρα της μεγάλης γιορτής του ραδιοφώνου…
Μίλησε με την Γιώτα Τσιμπρικίδου για την αγάπη του στην κόρη του που ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου έχει γενέθλια, για την Δέσποινα Βανδή με την οποία μοιράζονται τις εμφανίσεις τους στο Αθηνών Αρένα και ανηφορίζουν σε λίγο για την συμπρωτεύουσα , για την τηλεόραση και την εκπομπή που σχεδίαζε να κάνει, για την συνεργασία του με ξένους καλλιτέχνες και την επερχόμενη με τους UB40 , αλλά θυμήθηκε και τον δικό του Αντώνη Βαρδή…μάλιστα η στιγμή που ερμήνευσε τα “Δύο Ψέματα” σε μια unplugged έκδοση ήταν κορυφαία στο live streaming που δίνει και την ευκαιρία στους ακροατές να έχουν εικόνα όπου κι αν βρίσκονται μέσα από το sfera.gr.

Read More

And More