Εβδομάδα κοινωνικής προσφοράς από τον Κωτσόβολο και τη Miele!

Η Miele έδειξε για ακόμα μια φορά το κοινωνικό της πρόσωπο και σε συνεργασία με τα καταστήματα Κωτσόβολος διοργάνωσε την Εβδομάδα φροντίδας ρούχων και κοινωνικής προσφοράς!

Από τις 23 έως και τις 30 Ιουλίου οι καταναλωτές επισκέφτηκαν τα shops in shop της Miele στα καταστήματα Κωτσόβολος στη Βαρυμπόμπη και στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, έφεραν μαζί τους παλιό ρουχισμό, ο οποίος πλύθηκε με απορρυπαντικά Miele στα πλυντήρια ρούχων Miele που βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία στα καταστήματα!
Στη συνέχεια στεγνώθηκαν και σιδερώθηκαν στις συσκευές Miele των καταστημάτων και παραδόθηκαν στον Ιερό Ναό της κάθε περιοχής με σκοπό φυσικά να δωριστούν σε συνανθρώπους μας που έχουν πραγματικά ανάγκη.
Στη διάρκεια της επίσκεψής τους ο κόσμος είχε την ευκαιρία να δροσιστεί με ένα υπέροχο παγωτό με Espresso καφέ από τις καφετιέρες Miele και να γνωρίσει από κοντά όλες τις συσκευές Miele για τη φροντίδα ρούχων αλλά και όχι μόνο.
Η Miele όπως πάντα επιλέγει να είναι αρωγός σε πρωτοβουλίες που στηρίζουν και βοηθάνε τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Γιατί με τη Miele είναι Πάντα Καλύτερα!

Read More

And More