Εβελίνα Νικόλιζα: Δεν φαντάζεσαι τι χρώμα έβαψε τα μαλλιά της η κόρη της Μπέσσυς Αργυράκη!

Η Εβελίνα Νικόλιζα είναι λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, μέσα από το οποίο μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ζωή της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική.

Το απόγευμα της Τρίτης, η νεαρή τραγουδίστρια, ηθοποιός και YouTuber αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό την μεγάλη αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της και συγκεκριμένα στο χρώμα τους. Αμέσως μετά το τέλος των καλοκαιρινών διακοπών της, η Εβελίνα επισκέφθηκε τον προσωπικό κομμωτή της και αφέθηκε στα έμπειρα χέρια του, προκειμένου να ανανεώσει την εξωτερική της εμφάνιση.

Η Εβελίνα, κάνοντας την ανατροπή, έβαψε τα μαλλιά της… ροζ και φανερά ενθουσιασμένη με το τελικό αποτέλεσμα έσπευσε να τα δείξει στους followers της. Συγκεκριμένα, έβγαλε μια selfi στην οποία πόζαρε χαμογελαστή, κρατώντας με το ένα χέρι μια τούφα της νέας της κώμης.

“Χωρίς φίλτρα για να δείτε το ακριβές χρώμα…”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε, με τα likes και τα σχόλια να πέφτουν… βροχή.

Εμάς μας αρέσει πολύ η ανανεωμένη εμφάνιση της Εβελίνας. Εσένα;

Read More

And More