Εβελίνα Παπούλια: Αυτά είναι τα νέα επαγγελματικά βήματά της!

Η Εβελίνα Παπούλια μετά τον απαιτητικό χειμώνα που πέρασε με τα γυρίσματα του “Τατουάζ” και τις πρόβες για την παράσταση “Ο Άνθρωπος που Γελά”, απόλαυσε τις διακοπές της στην Πελοπόννησο μαζί με όλους τους αγαπημένους της ανθρώπους, ξεκουράστηκε και φόρτισε τις μπαταρίες της. Δεδομένου ότι διανύουμε το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου, η γνωστή ηθοποιός θέλησε να κάνει έναν απολογισμό και να μας ανακοινώσει τα νέα επαγγελματικά βήματά της.

“Κάθε φορά που τελειώνουν οι διακοπές νιώθω παράξενα… πάντα θέλω κι άλλο… φέτος νιώθω πως ήταν η πρώτη φορά που γέμισα τις μπαταρίες μου, ξεκουράστηκα και πέρασα υπέροχα… Ανυπομονώ να ξεκινήσει ο χειμώνας που έρχεται.. γεμάτος με υπέροχες δουλειές θεατρικές αλλά και τηλεοπτικές!

Θέατρο από αρχές Νοέμβρη επανάληψη της περσινής επιτυχίας του @g.n.theatre στο Ρεξ ο Άνθρωπος που Γελα… σε σκηνοθεσία Θοδωρη Αμπαζη. @alphatv η τηλεοπτική σειρά ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ… σε σκηνοθεσία @andreasmorfonios
Και την δεύτερη σεζόν θεατρικά θα βρίσκομαι στο Θέατρο Τέχνης στο έργο : Ηλεκτρα του Σοφοκλη σε σκηνοθεσία @aris.biniaris”.

Δες τη φωτογραφία:

Καλή επιτυχία!

Read More

And More