Εβελίνα Παπούλια εναντίον ΣΕΗ για Μαρκουλάκη: “Δεν μπορούμε να αμαυρώνουμε ανθρώπους συναδέλφους μας…”

Τη συμπαράστασή της στον Κωνσταντίνον Μαρκουλάκης, ο οποίος έστειλε χθες ανοιχτή επιστολή στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών που τον συνέδεσε με την υπόθεση Λιγνάδη, εξέφρασε η Εβελίνα Παπούλια.

(διάβασε εδώ τι απαντά ο Σπύρος Μπιμπίλας στον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη)

Μέσα από ένα post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ηθοποιός έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο, το οποίο συνόδευε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της.

«Παρακαλώ πολύ για να μπορούμε να #eimasteoloimazi καλό θα ήταν να τιμούμε αυτό που συνυπογράφουμε. Δεν μπορούμε να αμαυρώνουμε ανθρώπους συναδέλφους μας και υποστηρικτές το #metoo. Αν κάποιος πέσει σε λεκτικό ατόπημα καλό θα είναι πρώτα να σκεφτόμαστε ότι δεν το έκανε από κακή πρόθεση και μετά να επικοινωνούμε κατιδίαν μαζί του. Δεν θεωρώ πρέπον οι συνάνθρωποι- συνάδελφοι μας να ρίχνονται στον τόπο του λιθοβολισμού ! Με αυτόν τον τρόπο δεν φαντάζουμε καλύτεροι από τους θύτες και από τους ανθρώπους που ασκούν λεκτική βία.

Θα παρακαλούσα το ατόπημα του ΣΕΗ να διορθωθεί απέναντι στον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη αν θελουμε να ζούμε σε μια δίκαιη κοινωνία με ίσα δικαιώματα και αγάπη προς τον συνάνθρωπο. Το ΣΕΗ είναι η οικογένεια όλων μας. Πόσο μάλλον ανθρώπων που χρόνια τώρα έχουν δείξει έντονα το αίσθημα της συναδελφικότητας» σημείωσε η Εβελίνα Παπούλια και έκανε tag τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και τη Σμαράγδα Καρύδη.

Read More

And More