Εβελίνα Παπούλια: Η ιδιαίτερη σχέση με την πανέμορφη κόρη της και το συγκινητικό μήνυμά της μετά το Madwalk! [pics,vid]

Μπορεί οι περισσότερες κόρες να έχουν αδυναμία… στον μπαμπά, ωστόσο η Αφροδίτη Λιάντου τρέφει τεράστια αγάπη στη διάσημη μητέρα της. Η Εβελίνα Παπούλια πριν είκοσι χρόνια απέκτησε το πιο όμορφο δώρο της ζωής της, την πανέμορφη κόρη της, καρπό του έρωτά της με τον πρώην σύζυγό της Γιώργο Λιάντο. Όσο περνούν τα χρόνια, μητέρα και κόρη δένονται όλο και περισσότερο και η σχέση τους γίνεται ακόμη πιο δυνατή με το πέρασμα του χρόνου.

Η αγαπημένη ηθοποιός βρίσκεται πάντα στο πλευρό της κόρης της και τη στηρίζει στα πάντα είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Μπορεί τον τελευταίο χρόνο να έχουν χωριστεί, καθώς η νεαρή Αφροδίτη μετακόμισε στο Λονδίνο για σπουδές, αλλά η Εβελίνα δεν χάνει ευκαιρίες να ταξιδεύει για τη βρετανική πρωτεύουσα και να την βλέπει.

Το βράδυ της Δευτέρας, μάλιστα, η Εβελίνα Παπούλια και η Αφροδίτη Λιάντου… συνεργάστηκαν επί σκηνής, στα φετινά Madwalk! Οι δύο ταλαντούχες γυναίκες τραγούδησαν το νέο single της 20χρονης “How it goes”, σε ένα act που κέρδισε τις εντυπώσεις και το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού. Η Αφροδίτη ερμήνευσε το τραγούδι της -υπογράφει η ίδια τους στίχους και τη μουσική- με την μητέρα της να συνοδεύει στα φωνητικά, σε μια κοινή τους στιγμή που σίγουρα θα θυμούνται για πάντα και οι δύο.

Η Εβελίνα Παπούλια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο πολύ τρυφερά μηνύματα για αυτή την υπέροχη συνεργασία, που θα της μείνει στην μνήμη για πάντα!

«Απ’ τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μου! Σε ευχαριστώ καρδούλα μου για όλα όσα μου χαρίζεις ολόψυχα! Καλή επιτυχία σε όλα όσα κανείς!», έγραψε χαρακτηριστικά η υπερήφανη μαμά, ενώ μία μέρα μετά δήλωσε στα social media πόσο περήφανη είναι για εκείνη και πόσο όμορφη ήταν αυτή η στιγμή που έζησαν μαζί στη σκηνή των Madwalk.

“Έγινα μαμά όταν ήμουν 27-28 χρονών. Το ήθελα. Είχα πει 27 χρονών θα έχω παιδί. Από μικρή. Δεν ξέρω γιατί το είχα βάλει έτσι στο κεφάλι μου και όντως συνέβη. Ήμασταν πολύ μικρό χρονικό διάστημα μαζί με τον μπαμπά της Αφροδίτης, απλώς προέκυψε γιατί εγώ είχα ένα πρόβλημα γυναικολογικό και δεν περίμενα καθόλου να μείνω έγκυος. Έμεινα και είπα τέλος”, είχε δηλώσει για την κόρη της στην Ελένη Μενεγάκη, πριν μερικούς μήνες.

Το βίντεο από τη συνεργασία τους στα Madwalk 2019

Read More

And More