Εβελίνα Παπούλια: Η «σύγκριση» με την Ελένη Μενεγάκη, ο ανταγωνισμός με την κόρη της και η σχέση με τον πρώην σύζυγό της

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Εβελίνα Παπούλια στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και τη δημοσιογράφο Φωτεινή Λασπά.

Η ηθοποιός μίλησε για την καριέρα της στον χώρο της υποκριτικής, τη σειρά “Δυο ξένοι” και τον ρόλο της Μαρίνας Κουντουράτου που την ακολουθεί μέχρι σήμερα, καθώς και την Ελένη Μενεγάκη που πολλοί θεωρούσαν ότι προσπαθούσε να μιμηθεί μέσα από τον ρόλο αυτό.

«Θα δω τον εαυτό μου σε κάποια επανάληψη.  Θεωρώ ότι δεν έχω κάνει τις χειρότερες επιλογές, ήμουν τυχερή σε αυτό. Αν γυρίσω τον χρόνο πίσω, μου λέω μπράβο σε αρκετά σημεία. Είναι πάρα πολύ καλό γιατί είναι τόσο καλή σειρά οι “Δυο ξένοι”, γιατί είναι κωμωδία που γελάς. Ήταν μια σειρά που τα είχε όλα… Είναι από τους ρόλους που με κάνανε πρωταγωνίστρια. Για πολλά χρόνια μου λέγανε “κάνεις την Ελένη Μενεγάκη” και έλεγα “Όχι ρε παιδιά, δε κάνω την Ελένη Μενεγάκη”.

Άλλο να υπάρχει ένα πάτημα σε ένα προφίλ που ήταν της μόδας εκείνη την περίοδο και άλλο να πεις ότι μιμείσαι ή σατιρίζεις έναν άνθρωπο. Νομίζω ήταν πάρα πολύ βαρύ αυτό» είπε η Εβελίνα Παπούλια.

«Νιώθω την ασφάλεια ότι πλέον δεν έχω να αποδείξω τίποτα. Αυτό με κάνει να νιώθω πάρα πολύ ήρεμη γύρω από τη δουλειά, κάτι το οποίο στο παρελθόν δεν το είχα… Πλέον ξέρω» ανέφερε σε άλλο σημείο η ηθοποιός.

Η Εβελίνα Παπούλια αναφέρθηκε ακόμα και στη σχέση με την κόρη της Αφροδίτη Λιάντου και τον ανταγωνισμό που ποτέ δεν υπήρξε ανάμεσά τους

«Σε γενικές γραμμές πιστεύω ότι η σχέση με την κόρη μου ήταν εξαιρετικά αρμονική. Νομίζω ότι σαν άνθρωποι, σαν χαρακτήρες με την Αφροδίτη ταιριάζουμε πάρα πολύ. Η αυστηρότητα εμπεριέχει έναν αυταρχισμό μέσα, εγώ δεν έχω αυτό τον αυταρχισμό όταν θα κάνω μια κριτική στην Αφροδίτη. Θα είναι μια κουβέντα που μπορεί να γίνει κι αυτό για να είναι προς όφελός της. Νιώθω ότι όταν είσαι πάρα πολύ αυστηρός ή αυταρχικός με το παιδί σου, αυτό εμπεριέχει μέσα ένα κομμάτι ανταγωνιστικότητας που σε μένα και την Αφροδίτη δεν υπάρχει. 

Μάλιστα, αυτό είναι κάτι που μου είπε και εκείνη. Μου λέει, “δεν έχω νιώσει ποτέ ανταγωνισμό και μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να το αντιμετωπίσω όταν βγαίνω από την ασφάλεια του σπιτιού και νιώθω κάτι τέτοιο από κάποιον άλλο”» δήλωσε η Εβελίνα Παπούλια.

«Η λέξη γάμος δε μου λέει κάτι αλλά νομίζω δε μου έλεγε και ποτέ. Η ζωή έχει πάντα θέση στη ζωή μου. Η μοναξιά δεν είναι κάτι που με φοβίζει. Το μοναδικό πράγμα για το οποίο θα μπορούσε κάποιος να πει ότι υπάρχει μια αγωνία είναι να είμαι ανεξάρτητη μέχρι τα βαθιά γεράματα. Δε θα ήθελα ποτέ να είμαι φόρτωμα στο παιδί μου με τον οποιονδήποτε τρόπο» είπε σε άλλο σημείο.

Όσο για τη συνεργασία με τον πρώην σύζυγό της και πατέρα της κόρης της Γιώργο Λιάντο αλλά και την εξαιρετική σχέση που διατηρούν μέχρι σήμερα, είπε : «Δεν στέκομαι στα άσχημα και με τον Γιώργο Λιάντο πρέπει να πω ότι δεν είχαμε καμία κακή στιγμή. Χωρίσαμε πάρα πολύ ομαλά και τις κακές στιγμές που μπορεί να υπήρξαν στην πορεία, τις λύσαμε γιατί είμαστε άνθρωποι καλοπροαίρετοι»

Read More

And More