Site icon TLIFE

Εβελίνα Παπούλια: Ξεκίνησε τις καλοκαιρινές διακοπές της και ποζάρει με μαγιό πάνω σε βράχια – Φωτογραφίες

Η Εβελίνα Παπούλια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στη μαγευτική Σαμοθράκη και δεν διστάζει να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τις πιο όμορφες στιγμές της.

Η γνωστή ηθοποιός, προτιμά τα λιγότερο κοσμικά νησιά, καθώς λατρεύει τη φύση και την ηρεμία και έτσι επέλεξε τη Σαμοθράκη για τις φετινές διακοπές της.

Η ίδια, απολαμβάνει τις διακοπές της με αγαπημένους της φίλους, ενώ γεμίζει τις μπαταρίες της για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, η οποία αναμένεται να είναι δύσκολη και απαιτητική.

Στις φωτογραφίες που ανήρτησε στο Instagram, η Εβελίνα Παπούλια ποζάρει με μαγιό έχοντας φόντο τα καταπράσινα τοπία και τους διάσημους καταρράκτες του νησιού.

Η ηθοποιός, κολύμπησε σε ποτάμια, έκανε πεζοπορία και κατάβαση για να βρει καταρράκτες, γέμισε με όμορφες αναμνήσεις και είναι έτοιμη για την επόμενη απόδρασή της.

© 2025 tlife.gr