Εβελίνα Παπούλια: Ο ανεκπλήρωτος έρωτας του Θοδωρή Μαραντίνη στο νέο του videoclip

Η Εβελίνα Παπούλια άφησε για λίγο το μικρόφωνο του Ελληνικού 93,2 και υποδύθηκε τον ανεκπλήρωτο έρωτα του Θοδωρή Μαραντίνη για τις ανάγκες του νέου video clip των Onirama στο τραγούδι «Τόσα Καλοκαίρια».

Ο «Ελληνικός 93,2»  μετακόμισε για ένα διήμερο στην μαγευτική Κύθνο,  με τους παραγωγούς του, 10 ζευγάρια τυχερών ακροατών και φυσικά τους Onirama, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του καμπάνιας με φόντο το Κυκλαδίτικο ηλιοβασίλεμα!

Το ταξίδι τα είχε όλα! Ήλιο, φως, θάλασσα, ωραία παρέα, ραδιοφωνικές εκπομπές στο μπλε του Αιγαίου, exclusive συναυλία με τους Onirama και βεβαίως το γύρισμα του video clip του τραγουδιού «Τόσα Καλοκαίρια» ενός music clip που θα συζητηθεί και ενός τραγουδιού που θα αγαπηθεί ξανά!

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε σκηνοθεσία του Κώστα Χαλαμπαλάκη και της Ciners FilmingProductions σε όλο το νησί, προβάλλοντας τις κυκλαδίτικες ομορφιές!

Εκτός από τους Onirama και την Εβελίνα Παπούλια στο βίντεο κλιπ συμμετέχουν οι παραγωγοί του Ελληνικού 93,2 αλλά και οι τυχεροί ακροατές που έζησαν αυτή την μοναδική εμπειρία και γνώρισαν το πανέμορφο κυκλαδίτικο νησί, τις νησιώτικες γεύσεις της και τις καταπράσινες θάλασσες.

 Απολαύστε λοιπόν το «Τόσα Καλοκαίρια» των Onirama με μια εικόνα που  θα φέρνει πάντα το καλοκαίρι στην καρδιά μας!

Read More

And More