Εβελίνα Παπούλια: Σε συναυλία με την πανέμορφη κόρη της! [pics]

Εβελίνα Παπούλια: Σε συναυλία με την πανέμορφη κόρη της! [pics] | tlife.gr

Η Εβελίνα Παπούλια, ως γνωστό, έχει μια πανέμορφη κόρη, την Αφροδίτη Λιάντου. Μητέρα και κόρη μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό και φυσικά, είναι και οι δύο το ίδιο καλλονές. Η γνωστή ηθοποιός απέκτησε την αγαπημένη της Αφροδίτη, η οποία σήμερα είναι 18 ετών, το 1999 από τον τότε σύζυγό της Γιώργο Λιάντο. Το ζευγάρι μπορεί να πήρε διαζύγιο, αλλά οι δυο τους συνεχίζουν να είναι οι καλύτεροι γονείς για την όμορφη δεσποινίδα.

Η Εβελίνα Παπούλια, μάλιστα, έχει δηλώσει σε συνέντευξή της για την κόρη της» «Κριτική δεν κάνουμε η μία στην άλλη. Έχουμε μία σχέση αγάπης, με πολλή κατανόηση, πολλή συνεννόηση και κάποιες φορές γίνομαι η… μητέρα της! Προτιμώ να είμαι η μαμά της».
Η ηθοποιός και η κόρη της περνούν αρκετό χρόνο μαζί και είναι και φίλες. Έτσι, το βράδυ της Δευτέρας, παρακολούθησαν μαζί την συναυλία των Foo Fighters στην Αθήνα και διασκέδασαν με το γνωστό συγκρότημα. Η Εβελίνα Παπούλια ήταν άκρως εντυπωσιακή, με ένα κοντό σορτσάκι και ένα άσπρο μακό πουκάμισο και χαμογελούσε συνέχεια στον φωτογραφικό φακό.
Δες τις φωτογραφίες:

READ more