Εβελίνα Σκίτσκο: Ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές στην Ιταλία! [pics]

Η Εβελίνα Σκίτσκο μετά από ένα σύντομο ταξίδι στην Ισπανία, συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ιταλία. Η νεαρή καλλονή έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model όπου κατάφερε να κερδίσει τη δεύτερη θέση. Πλέον ασχολείται με τα νέα επαγγελματικά της βήματα στο χώρο του μόντελινγκ. H Εβελίνα τους τελευταίους μήνες βιώνει την ευτυχία και στην προσωπική της ζωή καθώς είναι ερωτευμένη με τον Κύπριο ποδοσφαιριστή, Ευγένιο Αντωνίου. Βέβαια πάντα απόλυτη προτεραιότητα για εκείνη αποτελεί η μικρή της κόρη.

Η πρώην παίκτρια του GNTM ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές ταξιδεύοντας στην Ισπανία και στην Ιταλία. Τις δύο τελευταίες ημέρες μας έδειξε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, κάποια στιγμιότυπα από τις ξέγνοιαστες στιγμές της στην Γένοβα και από τις βόλτες της στο χωριό Manarola.

Η Εβελίνα Σκίτσκο ποζάρει με φόντο το υπέροχο τοπίο σε ένα από τα πιο ρομαντικά μέρη της Ιταλίας και στην ανάρτησή της σημειώνει: “Όσοι δεν πιστεύουν στη μαγεία δεν θα την βρουν ποτέ”.

Read More

And More