Έβελυν Καζαντζόγλου: Φθινοπωρινό ταξίδι στο Λονδίνο, μετά τον χωρισμό της από τον Τζορτζ Παπακώστα! [pics]

Η Έβελυν Καζαντζόγλου είναι ξανά single! Η φλογερή κοκκινομάλλα έκανε γνωστό πριν μερικές ημέρες πως η σχέση της με τον γοητευτικό σεφ Τζορτζ Παπακώστα δεν υφίσταται πλέον. Μπορεί οι δυο τους να έζησαν ένα τρυφερό ειδύλλιο, ωστόσο αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Η Έβελυν και ο Τζορτζ ήταν μαζί για περίπου έναν χρόνο και η αιτία του χωρισμού τους δεν έχει γίνει – ακόμη τουλάχιστον – γνωστή.

Μετά την αποκάλυψη, η Έβελυν Καζαντζόγλου έφτιαξε ξανά τις βαλίτσες της και έφυγε για Λονδίνο! Το γνωστό μοντέλο και Influencer βρίσκεται συνεχώς σε ένα αεροπλάνο και ταξιδεύει πολύ συχνά για τις ανάγκες της δουλειάς της. Η κοκκινομάλλα καλλονή βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στη βρετανική πρωτεύουσα και παρά το γεγονός ότι τρέχει συνέχεια σε επαγγελματικές υποχρεώσεις, βρίσκει χρόνο να κάνει και τις βόλτες της στους πολυσύχναστους δρόμους του Λονδίνου.

Μάλιστα, μαζί της βρίσκεται από εχθές και η καλή της φίλη και σχεδιάστρια μόδας, Χριστίνα Κοντοβά. Οι δυο γυναίκες απολαμβάνουν τον καφέ τους σε λονδρέζικα στέκια και κάνουν τα ψώνια τους!

“Όταν ταξιδεύω στο εξωτερικό προσπαθώ να αξιοποιήσω τον χρόνο μου για να δω όσα περισσότερα πράγματα γίνεται. Οι πιο ονειρικές διακοπές που έχω κάνει ήταν σε μια ξαπλώστρα με κλειστό το κινητό”, είχε δηλώσει παλαιότερα η Έβελυν Καζαντζόγλου.

Read More

And More