Έβελυν Καζαντζόγλου: “Σήμερα ζω σ’ ένα αεροπλάνο!”

Μοντέλο, παρουσιάστρια, ταξιδεύτρια. Η -γεννημένη στο Εδιμβούργο της Σκωτίας και μεγαλωμένη στην Αθήνα- Έβελυν Καζαντζόγλου γυρίζει με μια βαλίτσα στο χέρι τον μισό πλανήτη. Όπως μικρή, που ταξίδευε με τον ναυτικό πατέρα της. Μια πολίτης του κόσμου που δεν ξεχνάει, όμως, από πού ξεκίνησε. Κι αυτό την κάνει ακόμα πιο γοητευτική και αποκαλύπτεταισ το περιοδικό Glow και την Σόνια Ταλαντινου.

My reality

Σήμερα ζω σ’ ένα αεροπλάνο! Η ζωή στην Κύπρο είναι πολύ ήρεμη. Μια κλασική μέρα μου είναι ραδιόφωνο στον Deejay 93,5 (12.00-15.00), γυρίσματα για την εκπομπή μου “The Blogger” στο Mad TV, φωτογραφίσεις για τα projects που έχω, γυμναστήριο και Survivor. Λατρεύω να κάθομαι σπίτι με τους φίλους μου και να τρώμε χωρίς τέλος. Η αγαπημένη μου χώρα είναι η Ελλάδα. Όταν ταξιδεύω στο εξωτερικό προσπαθώ να αξιοποιήσω τον χρόνο μου για να δω όσα περισσότερα πράγματα γίνεται. Οι πιο ονειρικές διακοπές που έχω κάνει ήταν σε μια ξαπλώστρα με κλειστό το κινητό. Δεν μπορώ να αντισταθώ στη σοκολάτα! Καθημερινή συνήθεια που δεν αλλάζω είναι να “τρολάρω” τους φίλους μου ή να επικοινωνώ μαζί τους.

Το αγαπημένο μου ρούχο είναι το jean. Δε παραλείπω ποτέ να ξεβάφομαι. Η γυμναστική μου γίνεται δύο φορές την εβδομάδα από 35’. Τον υπόλοιπο χρόνο τον περνάω μισώντας τον γυμναστή!

My-self

Ο χαρακτήρας μου είναι αυστηρός, απόλυτος, με αδυναμία στους ανθρώπους που αγαπώ. Μπορούν να πάρουν και την ψυχή μου. Οι καλύτεροί μου φίλοι είναι κακομαθημένοι από μένα. Με ενοχλούν οι άνθρωποι που είναι μίζεροι και δεν έχουν τρόπους. Με φοβίζει ο θάνατος. Με ανεβάζει ψυχολογικά να είμαι περιτριγυρισμένη από ανθρώπους με θετική ενέργεια, που χαμογελούν. Πολλές φορές, αισθάνομαι ότι είμαι υπερβολικά hyper εκεί που δε χρειάζεται. Ο άντρας για μένα είναι κινητήριος δύναμη. Μια σχέση για να παραμείνει υγιής χρειάζεται ειλικρίνεια και να ασχολείσαι με τον σύντροφό σου. Τη σχέση μου με τα χρήματα θα την περιέγραφα ως κάτι που θα με παρότρυνε να κάνω περισσότερους ανθρώπους χαρούμενους. Μετά το μόντελινγκ, το οποίο πλέον κάνω επιλεκτικά, θα ήθελα να επικεντρωθώ σε αυτά που κάνω σήμερα και να βελτιωθώ σε αυτά. Η φιλοσοφία μου για τη ζωή είναι να είσαι πάντα διαβασμένος και να κάνεις καλή έρευνα για να βολιδοσκοπείς καλύτερα τα πράγματα. Το motto μου είναι “Ποτέ μην ξεχνάς από πού ξεκίνησες”

Read More

And More