Έβελυν Καζαντζόγλου: Στιγμές χαλάρωσης μετά την περιπέτεια υγείας της!

Τον περασμένο μήνα, η Έβελυν Καζαντζόγλου εξομολογήθηκε για πρώτη φορά το πρόβλημα υγείας της. To μοντέλο και παρουσιάστρια, θεωρείται μία από τις πιο ωραίες γυναίκες, με εντυπωσιακές αναλογίες, αλλά δεν ήταν όλα τέλεια στην ζωή της, καθώς αποκάλυψετην σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της, όταν έμαθε ότι έχει όγκο στην βουβωνική χώρα, κάτι που της άλλαξε την κοσμοθεωρία της.

Λίγο μετά την εξομολόγησή της, βρέθηκε στην Μύκονο και πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές με καλούς φίλους. Άλλωστε αυτό που προέχει πλέον για εκείνη είναι να περνά καλά και να είναι ευτυχισμένη. Στο νησί των ανέμων γι’ ακόμη μια φορά έκλεψε τις εντυπώσεις με τις άψογες αναλογίες της και την είδαμε να κάνει jet ski, δείχνοντας αρκετά ευδιάθετη.

«Η ανακάλυψη του όγκου ήταν ένα δυνατό χαστούκι. Σαν να έπεσε ένα βουνό πάνω μου. Μέχρι τότε πίστευα ότι έχω χρόνο να κάνω τα πάντα και ότι δεν πρόκειται να πάθω τίποτα. Η φράση “πάνω από όλα υγεία” έγινε από τότε η προτεραιότητά μου. Μέχρι να καταλάβω τι έχω –να γίνουν οι εξετάσεις, η εγχείρηση και η βιοψία– νόμιζα ότι έχει έρθει το τέλος. Στην αρχή έγινε κακή διάγνωση και θεραπεία – η οποία έκανε λόγο για κήλη, μετά μου μίλησαν για πρησμένο αδένα και κύστη, μέχρι να καταλήξουμε στον όγκο. Έπρεπε να το έχω ανακαλύψει πιο πριν. Επίσης, ταλαιπωρήθηκα επί μήνες με λάθος θεραπείες. Πονούσα πολύ και ήμουν ακίνητη. Είχα πολύ άγχος. Το χειρότερο ήταν πως έβλεπα τους λίγους φίλους μου που ήταν κοντά μου να ζορίζονται πολύ. Αυτή ήταν η μεγαλύτερή μου στεναχώρια. Οι γονείς μου δεν ήρθαν. Τους είχα πει πως δεν είναι τίποτα και πως έτσι θέλω να το αντιμετωπίσουμε. Είμαι σκληρή. Περισσότερο από όσο θα έπρεπε» αποκάλυψε τον Ιούλιο, χαρακτηριστικά η Έβελυν Καζαντζόγλου στο περιοδικό People και στην Γωγώ Θωμά.

Κράτα το

Κράτα το

Read More

And More