Έβελυν Καζαντζόγλου: «Θυμάμαι να μου βάζουν τσίχλες στα μαλλιά, να με κοροϊδεύουν…»

Η Έβελυν Καζαντζόγλου είναι από τα πιο όμορφο μοντέλα. Τρελαίνει τα social media με το κορμί της και τις φωτογραφίες που ανεβάζει. Ωστόσο, η ίδια αποκαλύπτει στο κυπριακό περιοδικό Omikron και τον Πιερρή Παναγή πως δεν ήταν πάντα ρόδινα τα πράγματα στη ζωή της.

Η 13χρονη Εβελίνα ποτέ δεν φαντάστηκε ότι σχεδόν μια 20ετία αργότερα (σήμερα είναι 30) θα έκανε μόντελινγκ, θα είχε περπατήσει σε πασαρέλες του εξωτερικού, οι διαφημιστικές της καμπάνιες θα ήταν στο κέντρο του Λονδίνου ή ότι θα παρουσίαζε αντρικά καλλιστεία στην Κύπρο μέσα απ’ τη συχνότητα του Sigma.

Τότε, στο μακρινό 1998 και στο Γυμνάσιο οι συμμαθητές της την πείραζαν για την εξωτερική της εμφάνιση, τα αδύνατα πόδια της, τη λευκή επιδερμίδα, για το κόκκινο φυσικό μαλλί το πολλές φορές χτενισμένο… ράστα! Μια εικόνα που απέχει παρασάγγας με τη σημερινή ξανθιά καλλονή. «Δεν ήμουν ένα όμορφο παιδάκι. Αυτό έκανε τα άλλα παιδιά να είναι σκληρά…. Δεν είχα φίλους στο σχολείο γι’ αυτό μου ήταν πιο εύκολο να στραφώ σε ένα άθλημα όπως η ιππασία που έκανα χρόνια. Άργησα να κάνω φίλους. Στα 15 περίπου, όταν ψήλωσα και απέκτησα σώμα γυναίκας απέκτησα και φίλους. Μέχρι τότε ήμουν το πιο κοντό παιδί του σχολείου, το πιο αδύνατο…. Θυμάμαι να μου βάζουν τσίχλες στα μαλλιά, να μου γράφουν με blanco στις μπλούζες μου, να με κοροϊδεύουν».

Read More

And More