Έβελυν Καζαντζόγλου: Βραδινή έξοδος στις Μέλισσες με καλή παρέα [pics]

Η Έβελυν Καζαντζόγλου αναμφισβήτητα αποτελεί μία από τις πιο όμορφες παρουσίες που θα συναντήσεις τόσο στα social media όσο και στον έξω κόσμο. Το πανύψηλο μοντέλο και influencer έχει επιλέξει όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο προσκήνιο να κρατά χαμηλούς τους τόνους και να προστατεύει την προσωπική της ζωή από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτός είναι και ο λόγος που στα τόσα χρόνια καριέρας είναι ελάχιστες οι φορές που έχουμε μάθει κάτι για αυτό το κομμάτι της ζωής της.

Πριν λίγο καιρό, η Έβελυν Καζαντζόγλου επιβεβαίωσε τις φήμες χωρισμού από τον γνωστό σεφ Τζόρτζ Παπακώστα, ύστερα από μερικούς μήνες σχέσης. Οι δυο τους αποφάσισαν πως δεν μπορούν να ξεπεράσουν τα εμπόδια που βρέθηκαν στο διάβα τους και έτσι ακολούθησαν χωριστούς δρόμους. Η όμορφη κοκκινομάλλα είναι πανέτοιμη για μια νέα αρχή!

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Έβελυν Καζαντζόγλου κατά τη διάρκεια της βραδινής εξόδου της στο μαγαζί, όπου τραγουδούν οι Μέλισσες. Το γνωστό μοντέλο διατηρεί άψογες σχέσεις με τον frontman του συγκροτήματος, Χρήστο Μάστορα και έτσι δεν θα μπορούσε να μην το επισκεφτεί στο Box μαζί με την παρέα της. Φορώντας ένα μαύρο top, ένα γκρι παντελόνι και κατακόκκινο κραγιόν, η Έβελυν Καζαντζόγλου διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More