Έβγαλε κηλίδες στο πρόσωπο από το άγχος!

Παρόλο που είναι μια από τις πιο γνωστές τραγουδίστριες, ποτέ δεν είχε πρόβλημα να μιλήσει για την ακμή του προσώπου της και να παραδεχτεί πως βγάζει σημάδια όταν αγχώνεται. Ο λόγος για την Katy Perry η οποία έχει πολύ ευαίσθητη επιδερμίδα και γέμισε σπυράκια εξαιτίας του άγχους.

Η γνωστή τραγουδίστρια που προσπαθεί να οργανώσει το γάμο της φαίνεται πως έχει αγχωθεί πολύ και αυτό έχει επηρεάσει την επιδερμίδα της. Ο γάμος της με τον Russell Brand αναμένεται να γίνει τον Οκτώβρη και η ίδια τρέχει να προλάβει όλες τις προετοιμασίες.

Η αλήθεια είναι πως έχει προσπαθήσει πολλές φορές να καλύψει τα σημάδια που βγάζει στο πρόσωπο από το άγχος, άλλες φορές με μακιγιάζ και άλλες με θεραπείες. Αυτήν τη φορά, όμως, δεν φάνηκε και ιδιαίτερα χαρούμενη από την επανεμφάνιση του προβλήματός της και γι’ αυτό κυκλοφορεί με μεγάλα μαύρα γυαλιά και με ένα μπλουζάκι με κουκούλα.

Η 25χρονη τραγουδίστρια που είναι το πρόσωπο της καμπάνιας της εταιρείας Proactiv, που έχει προϊόντα περιποίησης κατά της ακμής, εξομολογήθηκε πως είναι πολύ δύσκολο για ‘κείνη να αντιμετωπίσει τα σημάδια στο πρόσωπό της. “Είχα ακμή από την αρχή της καριέρας μου και αυτό είχε δημιουργηθεί από το πολύ άγχος. Κάποιες φορές προσπαθώ να το αντιμετωπίσω με το μακιγιάζ”, αποκαλύπετι η γνωστή τραγουδίστρια.


Η Katy Perry με κουκούλα και μαύρα γυαλιά!

Read More

And More