Έχανε 5.000 ευρώ στον τζόγο κάθε βράδυ και τώρα μένει σε υπόγειο

«Στερνή μου γνώση να σ’ είχα πρώτα», όπως λέει η λαϊκή παροιμία και που ταιριάζει κάλλιστα στον 37χρονο Νίκο ο οποίος φαίνεται να έχει μετανιώσει για τα λάθη που έχει κάνει.

Η ιστορία μπορεί να θυμίσει γνώριμες καταστάσεις σε ορισμένους αφού έχει πολλά σημεία καθημερινότητας πολλών από εμάς. Με αρκετές όμως εξτρίμ καταστάσεις που αποδεικνύουν ότι ο… λογαριασμός στη συγκεκριμένη περίπτωση ξέφυγε από τα όρια. Έτσι, βρέθηκε στην εκπομπή του ALPHA «Για Λογαριασμό Σας» με το Νίκο Σαμοΐλη.

O 37χρονος Νίκος ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Από μικρός, είχε μεγάλη αγάπη για τις επιχειρήσεις. Με την επιμονή του και την εργατικότητά του κατάφερε σε ηλικία μόλις 24 ετών να γίνει αφεντικό, ανοίγοντας ένα μαγαζί με ηλεκτρονικά παιχνίδια που μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα του επέφερε πολλά χρήματα. Η σιγουριά του, τον έκανε να πιστέψει ότι ένα καινούργιο εγχείρημα θα τον έκανε ακόμα πλουσιότερο. Έτσι το 2005 άνοιξε ένα internet café στην Πετρούπολη, επενδύοντας σχεδόν 350.000 ευρώ, μέρος των οποίων αναγκάστηκε να δανειστεί. Tα πράγματα όμως δεν πήγαν όπως τα υπολόγιζε…

Περισσότερα στην εκπομπή σήμερα αλλά και στο zappit.gr

Read More

And More