Έχασε την θέση κριτή στο X-Factor και γύρισε στον πρώην άντρα της!

Λίγο καιρό πριν έχασε την θέση του κριτή στο show του X-Factor στις ΗΠΑ. Σήμερα επέστρεψε στο σπίτι όπου έμενε κάποτε με τον πρώην άντρα της το οποίο μάλιστα διαθέτει 12 υπνοδωμάτια ενώ η αξία του ανέρχεται στα 5 εκατομύρια δολάρια.

Ο λόγος για την 24χρονη τραγουδίστρια Cheryl Cole η οποία άφησε το σπίτι της στο Λονδίνο και μετακόμισε στο σπίτι στο οποίο έμενε μέχρι το Σεπτέμβριο με τον πρώην άντρα της, και ποδοσφαιριστή Ashley.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2006 και χώρισε τον περασμένο Σεπτέμβριο. Σύμφωνα, όμως, με όσα είπε ένας φίλος του ποδοσφαιριστή στο News Of The World, οι δυο τους πέρασαν υπέροχα και όλο το βράδυ έλεγαν ιστορίες από το παρελθόν. Δεν είναι ξεκάθαρο αν συνέβη κάτι ερωτικό μεταξύ τους, πάντως το σίγουρο είναι ότι ο ποδοσφαιριστής της Chelsey μόλις έφυγε για διακοπές αφήνοντας σπίτι την πρώην σύζυγό του.

Σήμερα, η Cheryl Cole έχει δηλώσει ότι δεν την ενδιαφέρει ακόμη και αν δεν ξαναφωτογραφηθεί ποτέ στην ζωή της. “Έχω αρκετά χρήματα κι ένα μεγάλο σπίτι για να ζήσω. Το μόνο το οποίο χρειάζομαι είναι ξεκούραση και τίποτ’ άλλο. Μια ζωή οι ατζέντηδες μου κανόνιζαν διάφορα. Δεν είχα καθόλου χρόνο για μένα. Έτρεχα για τις οντισιόν του X-Factor και μετά έπρεπε να πάω στο στούντιο να ηχογραφήσω ένα νέο κομμάτι. Θέλω να πάρω διαζύγιο από την showbiz”. Αυτά γράφτηκαν ότι εκμυστηρεύτηκε σε φίλη της και δημοσιεύθηκαν στην Daily Mirror.

Πάντως αυτή είναι η τελευταία photo της Cheryl Cole από το X- Factor ενώ οι paparazzi δεν έχουν καμία φωτογραφία της τις τελευταίτες 25 μέρες.

Read More

And More