Exclusive party με επώνυμες παρουσίες στο κέντρο της Αθήνας! Φωτογραφίες

Πριν μερικές ημέρες πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Hilton ένα exclusive “Roberto Cavalli” party σε μία βραδιά γεμάτη φινέτσα, μόδα και δροσερά cocktails. Διασκεδαστικά happenings, υπέροχη μουσική, όμορφες παρουσίες από τον χώρο του modelling και της μόδας και διάφορες άλλες εκπλήξεις, πλαισίωσαν ιδανικά και αρμονικά μία τόσο exclusive βραδιά, αντάξια του ονόματος του διεθνούς οίκου μόδας.

Την διακόσμηση της βραδιάς ανέλαβε ο Ευάγγελος Μιχέλης, ο οποίος γιόρτασε παράλληλα και τα 20 χρόνια λειτουργίας της εταιρείας του Vmichelis Interior Design, ο οποίος εξειδικεύεται στην συναισθηματική διακόσμηση. Από την άλλη την διοργάνωση του πάρτι ανέλαβε ο Χρήστος Κουσούρης. Οι μουσικοί παραγωγοί Μάγκυ Χαραλαμπίδου και Άντζυ Καραγιάννη ανέβηκαν στα decks και ξεσήκωσαν τους καλεσμένους με τις μουσικές επιλογές τους.

Ανάμεσα στους επώνυμους καλεσμένους ήταν η Ειρήνη Παπαδοπούλου, ο Κωνσταντίνος Καζάκος και η Ιωάννα Μαρτζούκου, ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα, ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο Κώστας Σόμμερ κ.α.

Δες φωτογραφίες:

Σάντρα Βουτσά – Ευάγγελος Μιχέλης

Κώστας Σόμμερ

Ιωάννα Μαρτζούκου – Κωνσταντίνος Καζάκος – Ειρήνη Παπαδοπούλου

Άντζυ Καραγιάννη – Διονύσης Αντωνέλλος – Μάγκυ Χαραλαμπίδου

Τρύφωνας Σαμαράς Ευάγγελος Μιχέλης

Αρσένης Κοντογούρης – Δέσποινα Μοιραράκη – Χρήστος Κουσούρης

Σοφία Μαριόλα – Στράτος Τζώρτζογλου

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More