Έχει κάνει μπότοξ η Α. Σκλεναρίκοβα; Μάθε τα μυστικά ομορφιάς της!

Η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα, που το 1992, στα είκοσί της χρόνια εγκατέλειψε τις σπουδές στην ιατρική για να ασχοληθεί με το μόντελινγκ και το 1998 ”μπήκε” στο βιβλίο Guiness ως η γυναίκα με τα ψηλότερα πόδια (1 μέτρο και 25 εκατοστά), σήμερα στα 40 της χρόνια, όπως διαβάσαμε σε συνέντευξη που έδωσε το διάσημο μοντέλο, στο περιοδικό ΟΚ, έχει ύψος 1.83 και ζυγίζει 60 κιλά.

Ας μάθουμε λοιπόν, τα μυστικά της, που ύστερα από τόσα χρόνια την κάνουν να έχει ένα καταπληκτικό κι αψεγάδιαστο σώμα!

”Πλέον δεν έχω άγχος με τη ζυγαριά. Αλλά και δύο επιπλέον κιλά να πάρω, θα τα χάσω γρήγορα σε διάστημα μίας εβδομάδας… Φυσικά προσέχω. Είμαι στρατιώτης. Είναι πια για μένα τρόπος ζωής. Βρίσκομαι στο χώρο του μόντελινγκ σχεδόν 20 χρόνια. Ξέρω πια το σώμα μου και τις ανάγκες του. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι στο παρελθόν, σαφώς και είχα άγχος με τα κιλά μου. Θυμάμαι όταν ήμουν στην πρώτη γραμμή, η μάνατζέρ μου, μου τηλεφωνούσε κάθε μέρα και με ρωτούσε αν πήρα βάρος”, αποκαλύπτει η Αντριάνα στο περιοδικό ”ΟΚ”!

Κάθε μέρα λοιπόν, καταναλώνει τρία βασικά γεύματα, ενώ έχει ιδαίτερη αδυναμία σε θαλασσινά και φρούτα.

Πρωινό
Είναι είτε δημητριακά με γάλα (με χαμηλά λιπαρά) και φρούτα είτε μια φέτα μαύρο ψωμί, με τυρί (light) και γαλοπούλα.

Μεσημεριανό
Συνήθως ψάρι στη σχάρα (σολομός ή φακγρί) με σαλάτα (αγγουροντομάτα) ή μια τονοσαλάτα με δυο φέτες μαύρο ψωμί.

Ατασθαλίες… με μέτρο
Παγωτό με γεύσεις φρούτων, κρουασάν, τσουρέκια, κουλουράκια και πίτσα

Βραδινό
Μόνο φρούτα με γιαούρτι

Η γυμναστική δεν απουσιάζει από την καθημερινότητά της. Μάλιστα, προτιμάει τη γιόγκα, το pilates και το τζόκινγκ, ενώ εξακολουθεί αν κάνει μαθήματα χορού, ύστερα από τη συμμετοχή της στο Dancing with the stars.

Τρεις φορές το μήνα κάνει χαλαρωτικό μασάζ, αποφεύγει τα τηγανητά και τα αναψυκτικά, πίνει πολύ νερό, κοιμάται τουλάχιστον 8 ώρες την ημέρα και χρησιμοποιεί καθημερινά ενυδατική κρέμα.

Η σχέση της με τον χρόνο
”Ο χρόνος μού έχει φερθεί καλά και φυσικά τον θεωρώ φίλο μου. Δεν έχω κάνει ποτέ μπότοξ, ούτε άλλη αισθητική επέμβαση. Δεν μου κακοφάνηκε όταν αντίκρισα τις πρώτες ρυτίδες. Αντιλαμβάνομαι ότι μεγαλώνω, ωστόσο πάνω από όλα θέλω να είμαι καλά. Πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι είναι όμοροι, αρκεί να το πιστεύουν. Βρίσκομαι σε έναν χώρο όπου κρίνομαι στη λεπτομέρεια – θα ήταν ψέμα να πω ότι δεν έχω ανασφάλειες. Ωστόσο θεωρώ τον εαυτό μου ευλογημένο!”.

Διάβασε περισσότερα στο ”ΟΚ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More