Έχει σημάνει συναγερμός στον ΑΝΤ1! Μάθε ποιό πρωτοκλασάτο στέλεχος κατευθύνεται προς την έξοδο…

Συναγερμός έχει σημάνει στον ΑΝΤ1… Τηλεοπτικός συναγερμός μιας και οι εξελίξεις σε ότι έχει να κάνει με την διοικητική ραχοκοκαλιά του καναλιού, είναι ραγδαίες.

Βλέπεις λατρεμένη, η φετινή τηλεοπτική χρονιά ήταν μία κακή χρονιά και για το κανάλι του Αμαρουσίου και όπως ίσως φαντάζεσαι, αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί έτσι απλά να… περάσει. Ο ΑΝΤ1 είναι ένα κανάλι που έχει μάθει να κάνει κάθε χρόνο τηλεοπτικό πρωταθλητισμό. Είναι ένα κανάλι που έχει μάθει να κυριαρχεί στους πίνακες τηλεθέασης. Οπότε, εννοείται πως δεν είναι κανείς ευχαριστημένος και πάνω απ ΄όλα η ιδιοκτησία με τα όποια μέτρια αποτελέσματα.

Έτσι, όπως αναμενόταν εδώ και καιρό, η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα… Η πιο μεγάλη ώρα των αποφάσεων για το ποιός μένει και ποιος φεύγει… Για το ποιός είναι αυτός που θα πληρώσει το… μάρμαρο για τις λάθος επιλογές και τις λάθος τηλεοπτικές κινήσεις και αποφάσεις.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, ο Στρατής Λιαρέλης, διευθύνων σύμβουλος και γενικός διευθυντής τηλεόρασης του ΑΝΤ1, οδηγείται προς την έξοδο. Ο γνωστός δημοσιογράφος μετά από πολλά, πάρα πολλά χρόνια παρουσίας του στο κανάλι του Αμαρουσίου, κάπου εδώ ετοιμάζεται για τερματίσει την πορεία του στο Μαρούσι.

Οι πληροφορίες λένε, πως ο Στρατής Λιαρέλλης είναι εκείνος που μετά τον Τζώνη Καλημέρη, – ο οποίος βρίσκεται ήδη εκτός καναλιού από τα Χριστούγεννα και μετά -, είναι το στέλεχος που θα κληθεί να πληρώσει κάτι… παραπάνω τις όποιες λάθος επιλογές.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι σε αυτή την συνεργασία, είναι σου λέει και η τελευταία μεγάλη απώλεια για τους Αντεννικούς, η οποία δεν είναι άλλη από την φυγή από κανάλι του τρίδυμου της επιτυχίας, Ανδρέα Γεωργίου, Βάνας Δημητρίου και Κούλη Νικολάου.

Η dream-team του “Μπρούσκο” ανήκει πια στο δυναμικό του Alpha και αυτό είναι κάτι που δεν άρεσε καθόλου, μα καθόλου στην ιδιοκτησία του ΑΝΤ1.

Στα μεγαλύτερα φάουλ της χρονιάς, ήταν φυσικά και η απόφαση να μην επιμείνουν στον ΑΝΤ1 να κρατήσουν στα χέρια τους τόσο το “The Voice”, όσο και το “Survivor” (αυτά ο Τούρκος παραγωγός τα πάει “πακέτο”…) και τώρα όπως κι όλα τα υπόλοιπα κανάλια, τρέχουν πανικόβλητοι και στον ΑΝΤ1 να σβήσουν τις φωτιές, τις οποίες ,όμως, στο συγκεκριμένο κανάλι, άναψαν ολίγον τι, μόνοι τους!

Για να δούμε ,λοιπόν, τελικά αν όντως ο Στρατής Λιαρέλης οδηγηθεί στην έξοδο, ή αν θα γίνουν κάποιες τελευταίες κινήσεις για να αποκατασταθεί η ζημιά που έχει υπάρξει στην σχέση του με την διοίκηση του καναλιού…

Read More

And More