Εχει υπογράψει η Μαρία Ηλιάκη με τον Alpha !

Φήμες, φήμες, φήμες… Το τι ακούν τα αυτάκια μου και το τι διαβάζουν καθημερινά τα ματάκια μου δεξιά και αριστερά, δεν λέγεται. Αυτή την εποχή που η τηλεόραση βρίσκεται σε μία περίεργη φάση ή μάλλον για να ακριβολογώ βρίσκεται σε… αφασία λόγω κρίσης με τους περισσότερους να μην ξέρουν τι τους τηλε-ξημερώνει, όλα τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας έχουν βγει από το συρτάρι και έχουν αποτυπωθεί στο δημοσιογραφικό χαρτί.

Στο πλαίσιο ,λοιπόν, αυτής της φημολογίας, υπήρξαν αίφνης τις τελευταίες ημέρες κάποια δημοσιεύματα που αφορούσαν στην Μαρία Ηλιάκη και στις σχέσεις της και στο συμβόλαιό της με τον Alpha, τα οποία έκαναν λόγο για κρίσιμες τηλεοπτικές στιγμές της Μαρίας στο κανάλι, μιας και ακόμα δεν έχει υπογράψει λέει το νέο της συμβόλαιο και έτσι δεν είναι σε θέση να γνωρίζει κι αυτή τι της επιφυλλάσει το τηλεοπτικό της μέλλον.

Δημοσιεύματα τα οποία ,όμως, δεν έχουν καμία μα απολύτως καμία επαφή με την πραγματικότητα, μιας και σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, η Μαρία έχει υπογράψει ,ήδη, νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον Alpha. Ναι, μπορεί να μην υπέγραψε την ίδια μέρα με το τηλεοπτικό της έτερον ήμισυ ,δηλαδλη με τον Νίκο Μουτσινά ,όμως, υπέγραψε κάποιες μέρες αργότερα και αυτό είναι που έχει σημασία.

Η Μαρία έχει δεθεί με τον Alpha από τώρα και τις προσεχείς ημέρες αναμένεται – καλώς εχόντων των πραγμάτων – να κλειθούν και η Κατερίνα Καινούργιου, αλλά και όλα τα υπόλοιπα, βασικά μέλη της παρέας.

“Δεν καταλαβαίνω πως προέκυψαν ξαφνικά αυτά τα δημοσιεύματα…”, μου λέει στενός συνεργάτης της Μαρίας και συνεχίζει :

“Η Μαρία έχει υπογράψει με το κανάλι από την περασμένη εβδομάδα, οπότε δεν τίθεται κανένα απολύτως θέμα για εκείνη και για τις σχέσεις της με τον Alpha. Το κανάλι ήταν απόλυτα ευχαριστημένο και με την εκπομπή και με εκείνη και γι ΄αυτό θέλησαν να ανανεώσουν την συνεργασία τους από τώρα…”

Οσο για το ποια είναι η διάρκεια ζωής του νέου συμβολαίου της Μαρίας ;

“Το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε η Μαρία με τον Alpha, έχει διάρκεια ζωής έναν χρόνο, όπως ακριβώς ,δηλαδή, συνέβη και πέρσι…”

Read More

And More