Αν συχνά νιώθετε φούσκωμα μετά το φαγητό, μη βιαστείτε να βγάλετε τις φυτικές ίνες από τη ζωή σας. Ο ένοχος μπορεί να είναι κάτι εντελώς διαφορετικό: το αλάτι.
Αυτό είναι το συμπέρασμα μιας νέας μελέτης, στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 400 άνδρες και γυναίκες, πολλοί από τους οποίους ανέπτυσσαν φούσκωμα όποτε έτρωγαν.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Όπως διαπίστωσαν οι ερευνητές, ακόμα κι όταν οι εθελοντές δεν έτρωγαν πολλές φυτικές ίνες, πάλι μπορούσαν να νιώθουν φούσκωμα. Και η αιτία γι’ αυτό ήταν η υπερκατανάλωση τροφίμων πλουσίων σε νάτριο (αλάτι).
Διάβασε τη συνέχεια στο Iatropedia.gr
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ