Exit Poll – Δημοψήφισμα 2015: Τι ώρα θα δούμε τα πρώτα αποτελέσματα της κάλπης;

Μπορεί όλα τα κανάλια βρίσκονται πλέον σε… συναγερμό για το Δημοψήφισμα 2015, ωστόσο όπως όλα δείχνουν, δε θα έχουμε τα καθιερωμένα exit polls.
Ωστόσο, από το πρωί έχουν ξεκινήσει τα κανάλια να ενημερώνουν για τη διαδικασία της ψηφοφορίας, ενώ πριν κλείσουν οι κάλπες για το Δημοψήφισμα θα ξεκινήσουν οι τηλεοπτικοί μαραθώνιοι για τη μετάδοση των αποτελεσμάτων που θα κρατήσουν μέχρι αργά τη νύχτα.

Δες εδώ πού ψηφίζεις

MEGA: Από τις 18.00, η Όλγα Τρέμη, ο Γιάννης Πρετεντέρης, ο Νίκος Ευαγγελάτος –και μαζί τους όλο το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του σταθμού- καταγράφουν και μεταφέρουν, λεπτό προς λεπτό, όλες τις εξελίξεις.
Από τις 19.00 ο Ηλίας Νικολακόπουλος και ο Τάκης Θεοδωρικάκος, παρουσιάζουν και αναλύουν τα αποτελέσματα. Μόλις ξεκαθαρίσει το σκηνικό θα μεταδοθούν οι πρώτες αντιδράσεις, οι δηλώσεις Τσίπρα, Σαμαρά, των άλλων αρχηγών, αλλά και τα μηνύματα από το Βερολίνο, τις Βρυξέλλες, την Ουάσινγκτον και το Παρίσι. Όλες οι εξελίξεις θα καλυφθούν και διαδικτυακά μέσα από το site του MEGA, στην ηλεκτρονική διεύθυνση megatv.com/megagegonota, με αναμετάδοση του έκτακτου ενημερωτικού προγράμματος της ημέρας του δημοψηφίσματος σε live streaming, βίντεο, ροή ειδήσεων και ροή αποτελεσμάτων.
ANT1: Από τις 18:00, η Μαρία Χούκλη αναλαμβάνει τη σκυτάλη της ενημέρωσης με την μαραθώνια εκπομπή «Δημοψήφισμα 2015 – Ώρα Ευθύνης» στην κρίσιμη εκλογική βραδιά της πιο ιστορικής ψηφοφορίας στη χώρα μας.
Στις 19:00 ακριβώς, η πρόβλεψη για το αποτέλεσμα με την εγκυρότητα του Στράτου Φαναρά και της Metron Analysis. Κορυφαία στελέχη των κομμάτων και παράγοντες της αγοράς αποσαφηνίζουν το τοπίο για την επόμενη μέρα και τις συνέπειες.
ALPHA: Από τις 18:00, η εκπομπή «Η Ελλάδα αποφασίζει» μεταφέρει τις τελευταίες πληροφορίες από τη διαδικασία του δημοψηφίσματος, παρακολουθεί τη ροή των αποτελεσμάτων και καταγράφει τις πρώτες αντιδράσεις.
Συντονίζει ο Αντώνης Σρόιτερ, σχολιάζει και αναλύει η γενική διευθύντρια του ΤheTOC, Έλλη Στάη. Μεταδίδουν, από τις Βρυξέλλες ο Νίκος Μπέλλος, από το Βερολίνο η Φαίη Καραβίτη και από την Ουάσιγκτον ο Θάνος Δημάδης.
STAR: Το Star ξεκινά έναν τηλεοπτικό μαραθώνιο μετάδοσης από τις 18:00. Συντονίζει ο Νίκος Χατζηνικολάου. Μαζί του στο στούντιο η Μάρα Ζαχαρέα, η Πόπη Τσαπανίδου, κορυφαία στελέχη των κομμάτων, δημοσιογράφοι, οικονομικοί αναλυτές, προσωπικότητες της δημόσιας ζωής, θα σχολιάσουν την ετυμηγορία της κάλπης, τα σενάρια και τις αποφάσεις της επόμενης μέρας.
ΣΚΑΪ: Στις έξι το απόγευμα αρχίζει το… απογευματινό πρόγραμμα ενημέρωσης και τη σκυτάλη παίρνει η Σία Κοσιώνη. Μαζί της, ο Διευθυντής της εφημερίδας «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» Αλέξης Παπαχελάς, ο Παύλος Τσίμας, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου και ο Άρης Πορτοσάλτε.
ΕΡΤ: Από τις 18.00 και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας ο Πάνος Χαρίτος και ο Αντώνης Αλαφογιώργος θα παρουσιάσουν την κεντρική ενημερωτική εκπομπή για το δημοψήφισμα.
Διάβασε περισσότερες media ειδήσεις στο zappit.gr

Read More

And More