Εξιτήριο πήρε το μεσημέρι της Τρίτης 14 Οκτωβρίου από το μαιευτήριο των βορείων προαστίων η Εύα Φούσκα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η επί χρόνια συμπαρουσιάστρια του Τάσου Δούση στην εκπομπή «Εικόνες», που πλέον έχει τη δική της διαδικτυακή εκπομπή συνεντεύξεων, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί το Σάββατο 11 Οκτωβρίου.
Πιο συγκεκριμένα, η Εύα Φούσκα γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, που θα πάρει το όνομα Σοφία και αποτελεί τον καρπό του έρωτά της με τον Χρήστο Χατζηνάσιο.
«Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Την κοιτάζω και βλέπω τον Χρήστο. Είναι μια κούκλα. Γέννησα φυσιολογικά. Οι πόνοι ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής. Το πρωί του Σαββάτου πήγαμε στο νοσοκομείο και το μεσημέρι γέννησα. Δε με ταλαιπώρησε καθόλου η μικρούλα μας. Μέσα σε δέκα λεπτά από την ώρα που μπήκα στην αίθουσα, είχε γεννήσει. Ο Χρήστος ήταν παρών κατά τη διάρκεια του τοκετού. Η μικρή μας είναι πολύ ήσυχη και πολύ φαγανή» δήλωσε στο TLIFE μερικά 24ωρα από τη γέννηση της κόρης της.
Σήμερα το μεσημέρι λοιπόν, μαζί με τον σύζυγό της, Χρήστο Χατζηνάσιο, ο οποίος βρίσκεται δίπλα της κάθε λεπτό, και την νεογέννητη κόρη τους αναχώρησαν από το μαιευτήριο έτοιμοι να επιστρέψουν στο σπίτι τους να ξεκινήσουν να γράφουν αυτό το νέο κεφάλαιο που μόλις άνοιξε στη ζωή τους.
Στο πλευρό του ζευγαριού βρίσκονταν κατά την αναχώρησή τους από το μαιευτήριο βρίσκονταν και ο σπουδαίος συνθέτης, Γιώργος Χατζηνάσιος με τη Μαρία Χατζηνάσιου, οι οποίοι είναι εξίσου πανευτυχείς για την εγγονή τους που ήρθε στη ζωή.
Δες παρακάτω τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το TLIFE
Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ