Site icon TLIFE

Εύα Καϊλή – Φραντσέσκο Τζόρτζι: Αυτός είναι ο λόγος που αναβάλλεται η βάφτιση της κόρης τους

Η Εύα Καϊλή και ο σύζυγός της, ο Ιταλός, Φραντσέσκο Τζόρτζι ήταν έτοιμοι να βαφτίσουν την μονάκριβη κόρη τους, ωστόσο, φαίνεται πως τα σχέδιά τους άλλαξαν την τελευταία στιγμή.

Η ευρωβουλευτής και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου είχε προγραμματίσει την βάφτιση της κόρης της τον Σεπτέμβριο,  όμως οι επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχει τόσο εκείνη στις Βρυξέλλες όσο και ο σύζυγός της, δεν το επέτρεψαν.

Σύμφωνα με  πληροφορίες του «Secret» και της δημοσιογράφου, Σάσας Σταμάτη, το μυστήριο θα τελεστεί τελικά το Πάσχα και, ως γνωστόν, η μικρή θα πάρει το όνομα Αριάδνη.

Η Εύα Καϊλή και ο Φραντσέσκο Τζόρτζι έχουν κάνει ήδη την ονοματοδοσία της κόρης τους και πλέον αναμένεται η βάφτιση, όπου θα πραγματοποιηθεί στην Κρήτη, από όπου κατάγεται και η Εύα Καϊλή.

Οι νονοί της μικρής Αριάδνης είναι δύο καλοί φίλοι του ζευγαριού, ο Γιώργος Βενέρης και ο Αντώνης Καράτζης, οι οποίοι κατάγονται επίσης από το νησί.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Εύα είχε κρατήσει επτασφράγιστο µμυστικό τόσο τη σχέση όσο και την εγκυμοσύνη της.

Για το κοριτσάκι της έχει πει χαρακτηριστικά: «Ολα φωτίστηκαν αλλιώς µε το που ήρθε στη ζωή. Κάθε μέρα που το βλέπω να µμεγαλώνει είναι µια φανταστική εμπειρία». Όσον αφορά τώρα το έτερόν της ήµισυ, επαγγέλλεται ειδικός σύμβουλος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στον τομέα των ∆ιεθνών Σχέσεων και των Ανθρωπίνων ∆ικαιωμάτων.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram, NDP

© 2024 tlife.gr