Εύα Καϊλή: Η πρώτη συνέντευξη μετά την αποφυλάκισή της – «Με υποτίμησαν, με προσβάλαν ως γυναίκα»

Η Εύα Καϊλή αποφυλακίστηκε χθες Μεγάλη Παρασκευή από τις φυλακές και πλέον βρίσκεται στο σπίτι της στις Βρυξέλλες, με βραχιολάκι, όπου για να βγει θα χρειάζεται ειδική άδεια από τον εισαγγελέα.

Στην πρώτη της συνέντευξη μετά την απόφαση της βελγικής δικαιοσύνης να αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς ορούς, η Εύα Καϊλή μιλά για όλους και για όλα στο «ΒΗΜΑ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ» και στους Άγγελο Σκορδά και Βελίκα Καραβαλτσίου.

«Με υποτίμησαν, με προσβάλαν ως γυναίκα. Φώναζα ότι είμαι αθώα, τα κάγκελα όμως δεν ακούν», λέει η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου.

Παραδέχεται ότι από το μυαλό της πέρασε και το ενδεχόμενο να δώσει τέλος στη ζωή της, η κόρη της όμως ήταν το κίνητρο για ζωή.

«Όλοι με συμβούλευαν να ομολογήσω, να φύγω γρήγορα, να πάω στην κόρη μου. Είναι αλήθεια, μπορώ να το πω, πέρασαν στιγμές που σκέφτηκα να τελειώσω μόνη μου το μαρτύριο της εκκωφαντικής μοναξιάς. Δείλιασα, δεν το έκανα, η σκέψη της κορούλας μου δε με άφηνε, με στήριζε, μου έδωσε νόημα να σηκωθώ, να πολεμήσω για να αποδείξω ότι είμαι αθώα, για να μην ντρέπεται η κόρη μου για εμένα» εξομολογείται η Εύα Καϊλή.

«Να μην ντρέπεται η κόρη μου για εμένα, αυτός ο σκοπός με κρατάει ζωντανή, με βοηθάει να είμαι στα συγκαλά μου» τονίζει η πρώην Ευρωβουλευτής στο «Βήμα».

Read More

And More