Εύα Καϊλή, Ιβάν Σαββίδης και πολλοί ακόμα διασκέδασαν στον Κ. Αργυρό! Φωτογραφίες

Η παρέλαση διασημοτήτων και το κέφι συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς στο Posidonio! Ο Κωνσταντίνος Αργυρός εκτινάσσει τις νύχτες όπως εκείνος ξέρει και χαρίζει μοναδικές στιγμές διασκέδασης τόσο με τα νέα του τραγούδια «Ποτέ ξανά», «Παιδί γενναίο», «Μια νύχτα κόλαση», «Θα σε εκδικηθώ», «Σταυρουδάκι», «Τέλος καλό» όσο και με παλαιότερα. Μαζί φυσικά με την Ελένη Χατζίδου, τον Ιωακείμ Φωκά, τον Πάρη και την Μαρία Καρλάκη.

Ανάμεσα στους διάσημους θαμώνες που απόλαυσαν το πιο νεανικό και κεφάτο σχήμα της σεζόν ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τη Νατάσσα Θεοδωρίδου με την παρέα της, για μία ακόμη φορά την Άντζελα Δημητρίου η οποία χόρεψε και τραγούδησε ντουέτο με τον Κωνσταντίνο, την Εύα Καϊλή η οποία επισκέφθηκε τον τραγουδιστή στο καμαρίνι του αλλά και τις Ειρήνη Παπαδοπούλου και Μαριάννα Καλλέργη.

Ακόμα, στο Posidonio διασκέδασε με την παρέα του ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης γιορτάζοντας την συμμετοχή της ομάδας στο Champions League. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός του έδωσε τα συγχαρητήριά του όταν ο πρόεδρος τον επισκέφθηκε στο καμαρίνι του.

Ανάμεσα στους θαμώνες ήταν και ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Ξενοφώντας Φέτσης ο οποιός δεν παρέλειψε να συναντήσει τον Κωνσταντίνο αφού είναι φίλοι και με κοινή καταγωγή από την Λευκάδα.

Τέλος, στο μαγαζί γιόρτασε την άνοδο κατηγορίας η ομάδα Δόξα Βύρωνα. Τόσο ο Κωνσταντίνος Αργυρός όσο κι ο Ιωακείμ Φωκάς σήκωσαν την κούπα δίνοντας τα συγχαρητήριά τους στους παίκτες. Η Ελένη Χατζίδου μάλιστα φόρεσε και την φανέλα της ομάδας.

Read More

And More