Εύα Καϊλή: Μιλά για την σχέση της και δηλώνει πως δεν της έχει χτυπήσει το καμπανάκι της μητρότητας!

Η Σάσα Σταμάτη συνάντησε για τα Παραπολιτικά, την ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Εύα Καϊλή και της μίλησε καυστικά για τους τρεις πολιτικούς του κόμματός της που της έκαναν bullying αλλά και για την οικογένεια και τα παιδιά.

‘Εχεις δεχτεί bullying και σεξιστικά σχόλια;
Υπάρχουν και στο εξωτερικό τέτοιες περιπτώσεις, ενώ υπήρξαν κι εδώ πολύ περισσότερες. Είμαστε μια πολύ κλειστή κοινωνία. Έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ. Είχα καταγγείλει τρεις υπουργούς της δικής μου κυβέρνησης στο Πειθαρχικό του κόμματός μου, οι οποίοι πλέον δεν είναι στην πολιτικήσκηνή κι έυχομαι να μην επιστρέψουν, γιατί μια συγγνώμη δεν είπαν ποτέ. Ο Καστανίδης, ο Ξυνίδης και ο Κουτμερίδης είχαν κάνει υποτιμητικά σχόλια, όχι για τις απόψεις μου αλλά για το ποια είμαι εγώ που μιλάω. Οι… ογκόλιθοι αυτοί, που δεν άφησαν και τίποτα πίσω τους. Αυτές τις συμπεριφορές έπρεπε να τις καταγγείλει ο ίδιος ο Παπανδρέου και δεν το έκανε. Πιστεύω ότι μια γυναίκα όπως η Φώφη Γεννηματά τέτοιες συμπεριφορές δεν θα τις ανεχόταν.

Πώς αισθάνθηκες όταν ο Ξινίδης σε αποκάλεσε καλτσοδέτα;
Αισθάνθηκα ότι αυτό θα τον χαρακτηρίζει σε όλη του τη ζωή, γιατί εγώ είμαι γυναίκα. Όταν ένας άνδρας εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο, κάτι δείχνει για εκείνον. Λυπήθηκα πολύ για τις γυναίκες της οικογένειάς του.

Σκέφτεσαι να κάνεις δική σου οικογένεια;
Φυσικά και το σκέφτομαι. Απλώς επειδή πλέον άλλαξαν τα πράγματα, δεν έχω ούτε την πίεση την κοινωνική για να το κάνω νωρίς ούτε αυτή της οικογένειάς μου, για κάποιον συγκεκριμένο λόγο. Άρα, βιολογικά αισθάνομαι ότι είμαι καλά, ότι μπορώ να προσφέρω αυτή τη στιγμή πάρα πολύ στη χώρα μου στα πιο δύσκολα. όμως έχω και ισορροπίαστην προσωπική μου ζωή. ‘Εχω προσωπική ζωή, απλά το να μπορέσω να μπω στη διαδικασία να κάνω και παιδιά θέλει περισσότερο χρόνο.

Έχει χτυπήσει το καμπανάκι της μητρότητας;
Άμα άκουγα μια “καμπάνα”, θα στο έλεγα (γέλια). Αλλά όχι. Ξέρω ότι είναι κάτι που θα το ήθελα, αλλά για να το θέλεις πρέπει να βρεις τον σωστό άνθρωπο να σου το προκαλέσει. Εγώ είμαι σε μια κατάσταση που, ναι, το βλέπω ότι μπορεί να γίνει, και σύντομα, αλλά δεν είναι κάτι που έχω βάλει στα “πρέπει” μου.

Eίσαι ερωτευμένη;
Είμαι πολύ καλά. Γενικά, δεν μου αρέσει να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Προφανώς, για να είμαι ισορροπημένη, πάντα προσπαθώ να είμαι σε μια όμορφη σχέση. Μπορεί να μην κράτησαν κάποιες για μια ζωή, αλλά αλλάζουμε και δεν έχω μείνει μόνη μου για μεγάλα διαστήματα, για να πω ότι είμαι σε άρνηση ή ότι ο χώρος ή η δουλειά μου με κάνουν να μη σκέφτομαι την προσωπική μου ζωή.

Διάβασε περισσότερα στα Παραπολιτικά

Read More

And More