Εύα Καϊλή: Ποια είναι η Ευρωβουλευτής που ερευνάται για σκάνδαλο διαφθοράς – Ο Φραντσέσκο Τζιόρτζι και οι κοινές ασχολίες

Η Εύα Καϊλή ερευνάται για μεγάλη υπόθεση διαφθοράς από αξιωματούχους του Κατάρ. Σύμφωνα με πληροφορίες η αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ έχει προσαχθεί από τις βελγικές αρχές, ενώ έχει συλληφθεί ο σύντροφός της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι.

Τόσο η Καϊλή όσο και ο σύντροφός της, ερευνώνται για διαφθορά σύμφωνα με τη βελγική εφημερίδα Le Soir.

Εύα Καϊλή – Η σχέση με τον Φραντσέσκο Τζιόρτζι 

Το καλοκαίρι του 2020 έγινε γνωστή η σχέση της Εύας Καϊλή με τον Ιταλό Φραντσέσκο Τζιόρτζι, μετά από σχετικό δημοσίευμα το οποίο παρουσίαζε τις πρώτες κοινές τους φωτογραφίες ως ζευγάρι.

Ποιος είναι ο Φραντσέσκο Τζιόρτζι

Ο 36χρονος άντρας που κατάγεται από την Ιταλία γνωρίστηκε με την Εύα Καϊλή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο πριν από 5 χρόνια. Ο ίδιος εργάζεται ως βοηθός στο γραφείο Ιταλού Ευρωβουλευτή και ανήκουν στην ίδια ομάδα των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών.

Ο γοητευτικός Φραντσέσκο Τζιόρτζι θεωρείται έμπειρος Κοινοβουλευτικός Σύμβουλος στον τομέα των εξωτερικών υποθέσεων και των ανθρώπινων δικαιωμάτων και ταυτόχρονα είναι και δεινός ιστιοπλόος. Αυτήν την αγάπη για τη θάλασσα την μοιράζεται με την Εύα Καϊλή που  απέκτησε και δίπλωμα ιστιοπλοΐας.

Εύα Καϊλή – Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά τον ερχομό της κόρης της

Τον Σεπτέμβριο του 2021 η Εύα Καϊλή είχε εμφανιστεί στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, λίγο μετά τη γέννηση της κόρης της.

«Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε και πάλι με το μωρό. Όλη τη διαδικασία της εγκυμοσύνης την περάσαμε στην Ελλάδα, ήμουν κοντά στην οικογένειά μου. Μας βοήθησε η τηλεργασία να έχουμε ποιοτικό χρόνο με τη μικρή. Ήμασταν για ενάμιση χρόνο, τώρα πηγαινοερχόμαστε με τη μικρή, είναι χαρούμενο μωράκι και μας ακολουθεί», δήλωνε για τη νέα της ζωή.

Εύα Καϊλή: «Δεν έχω παντρευτεί ακόμα»

Σε συνέντευξή της στο Mega Καλημέρα η Εύα Καϊλή είχε απαντήσει για την προσωπική της ζωή και τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να παντρεύεται τον σύντροφό της.

«Δεν έχω παντρευτεί, είμαστε μοντέρνοι. Έχουμε ένα σύμφωνο, αλλά κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό. Ο σύντροφος μου είναι Ιταλός. Γνωριστήκαμε στο Ευρωκοινοβούλιο. Η Ιταλία δεν τα πήγε καλά στην αρχή της πανδημίας και ήρθε να μείνει στην Ελλάδα λόγω της πανδημίας. Έτσι πήραμε και την απόφαση. Είμαστε αρκετά χρόνια μαζί. Ήταν όλα εύκολα. Δε χρειάστηκε να κάνουμε μεγάλα σχέδια και προγραμματισμούς», δήλωνε για τον εκλεκτό της καρδιάς της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι.

Όσο για το όνομα που θα δώσει στην κόρη της: «Την κόρη μου την ονομάσαμε Αριάδνη, ένα όνομα που μεταφράζεται Αριάνα στα Ιταλικά. Θα κάνουμε την βάπτιση μέχρι το Πάσχα. Ο σύζυγός μου είναι καθολικός. Θα κάνουμε σίγουρα βάπτιση ορθόδοξη. Θα το ψάξουμε. Η ονοματοδοσία έχει γίνει έτσι κι αλλιώς» είπε, μεταξύ άλλων, η Εύα Καϊλή.

Εύα Καϊλή – Από το δελτίο του MEGA στην κορυφή του Ευρωκοινοβουλίου

Η παρουσίαση του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του MEGA τα Σαββατοκύριακα την τριετία 2004-2007 εκτοξεύει την αναγνωρισμότητα της. Η Εύα Καϊλή μπαίνει σε όλα τα ελληνικά σπίτια κερδίζοντας το τηλεοπτικό κοινό και οι συνυποψήφιοι της στην ιδιαίτερη πατρίδα της ανησυχούν με τους πόντους δημοφιλίας, που κερδίζει καθημερινά.

Στις εκλογές το Σεπτέμβριο του 2007 οι Θεσσαλονικείς την στέλνουν ξανά στη Βουλή και αυτή την φορά θα πάει. Το ίδιο συμβαίνει και το 2009 με το ΠΑΣΟΚ να παίρνει την εξουσία. Βέβαια, οι κάλπες του 2012 επιφυλάσσουν μία ακόμα δυσάρεστη έκπληξη. Το ΠΑΣΟΚ εκλέγει ένα βουλευτή στην Α΄ Θεσσαλονίκης και ο τότε πρόεδρος του Ευάγγελος Βενιζέλος επιλέγει την έδρα αυτή και όχι του Ηρακλείου, στην οποία επίσης είχε θέσει υποψηφιότητα.

Η Εύα Καϊλή γνωρίστηκε με τον Φραντσέσκο Τζιόρτζι στα έδρανα του Ευρωκοινοβουλίου.

Εύα Καϊλή – Φραντσέσκο Τζιόρτζι: Ο λόγος που αναβλήθηκε η βάφτιση της κόρης τους

Πρόσφατα δημοσίευμα της εφημερίδας Secret ανέφερε πως το ζευγάρι άλλαξε την ημερομηνία της βάφτισης της κόρης του, κάνοντας νέο προγραμματισμό για το ερχόμενο Πάσχα, ο λόγος δεν ήταν άλλος από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις τόσο της Εύας Καϊλή, όσο και του Φραντσέσκο Τζιόρτζι.

Το πρωί της Παρασκευής (09.12.2022) έγινε έφοδος στο σπίτι της Ευας Καϊλή, ενώ συνελήφθη αρχικά ο σύντροφός της και στη συνέχεια η ίδια. Τόσο η Καϊλή όσο και ο σύντροφός της ερευνώνται για διαφθορά σύμφωνα με τη βελγική εφημερίδα Le Soir.

Εύα Καϊλή – Φωτογραφίες από την πρόσφατη εμφάνιση στο Κολωνάκι στις 11 Νοεμβρίου:

Φωτογραφίες: NDP

 

 

 

Read More

And More