Εύα Καϊλή: Ποια είναι η σχέση της σήμερα με τον Φραντσέσκο Τζιόρτζι

Μετά από 4 μήνες στις φυλακές Χάρεν του Βελγίου, με την κατηγορία της συμμετοχής στο σκάνδαλο διαφθοράς Qatar Gate, η Εύα Καϊλή, επέστρεψε στο σπίτι της με ηλεκτρονικό βραχιολάκι.

Η Εύα Καϊλή εμφανίστηκε μπροστά στις κάμερες χαμογελαστή και είχε την ψυχραιμία της, ωστόσο η αμηχανία της δεν μπορούσε να κρυφτεί μετά από τόσο καιρό σε προφυλάκιση και με τον σάλο που δημιουργήθηκε, όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ του Mega.

Έξω από το σπίτι της αλλά και έξω από τις φυλακές, είχαν συγκεντρωθεί δημοσιογράφοι από νωρίς το πρωί από ολόκληρο τον κόσμο. Αφού έφτασε στο σπίτι της, η Εύα Καϊλή τούς ευχαρίστησε, λέγοντας ότι ο αγώνας συνεχίζεται και εν συνεχεία εισήλθε στο διαμέρισμα για να δει την κόρη της.

Αν και εκτός φυλακής, δε θα μπορεί να βγαίνει από το σπίτι της χωρίς άδεια εισαγγελέα και μόνο για επείγοντα ιατρικά θέματα, τη μεταγωγή της στα δικαστήρια ή στην αστυνομία και για ανωτέρω βία.Το διαβατήριό της το έχουν οι Αρχές όπως επίσης και το κινητό της και τον υπολογιστή της.

Θα χρησιμοποιεί άλλο κινητό το οποίο το έχει δηλώσει στις Αρχές και μάλιστα εκεί θα πρέπει να είναι προσβάσιμη ανά πάσα ώρα και στιγμή. Όπως έχει γίνει γνωστό, δε θα μένει με τον σύζυγό της και επίσης κατηγορούμενο για το σκάνδαλο, Φραντσέσκο Τζιόρτζι, κάτι που όπως φαίνεται δεν επηρεάζει τη μεταξύ τους σχέση, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται να είναι άριστη.

Η Εύα Καϊλή θεωρεί ότι ο Τζιόρτζι δεν την πρόδωσε και ότι δεν είπε κάτι εναντίον της στις ανακριτικές Αρχές, όπως ανέφεραν δημοσιεύματα. Εξακολουθεί να θεωρεί ότι ο Αντόνιο Παντσέρι χειραγωγούσε και εκμεταλλεύτηκε τον σύντροφό της.

Η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου δεν πρέπει να έχει καμία επαφή με τους εμπλεκόμενους στο σκάνδαλο, άρα και με τον Τζιόρτζι, ωστόσο μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά, κλήσεις οι οποίες θα καταγράφονται. Όσο για την κόρη τους, ο Φραντσέσκο Τζιόρτζι θα μπορεί να την βλέπει στο διαμέρισμα που μένει.

Πηγή: Νewsit

Read More

And More