Εύα Καϊλή: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με την αδερφή της, Μανταλένα!

Σπάνια βλέπουμε την Εύα Καϊλή σε δημόσιες εμφανίσεις της. Η όμορφη βουλευτής έχει επιλέξει να κρατάει χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή, να δίνει ελάχιστες συνεντεύξεις και να εμφανίζεται κυρίως όταν η δουλειά της το απαιτεί. Το TLIFE την συνάντησε το βράδυ της Παρασκευής στην Βράβευση του “Καλύτερου Δρομέα Μαραθωνίου” της χρονιάς.

Η Εύα συνοδευόταν από την αδερφή της, Μανταλένα. Τα δύο κορίτσια είναι πολύ δεμένα μεταξύ τους. Κοινές παρέες, κοινές έξοδοι, κοινές διακοπές. Όλα κοινά εκτός από τις δημόσιες εμφανίσεις αφού και η μικρότερη αδερφή της πολιτικού είναι της ίδιας φιλοσοφίας.

Η Μανταλένα είναι το ίδιο όμορφη με την αδερφή της και έχει ένα πολύ πλούσιο βιογραφικό. Έχει σπουδάσει Νομική στο ΑΠΘ, στη συνέχεια ακολούθησαν μεταπτυχιακές σπουδές στο Λονδίνο.

Κατέχει εξέχουσα διοικητική θέση στα Village Cinemas και στον ραδιοφωνικό σταθµό «Παλµός» 9,65, ενώ είναι κορυφαίο στέλεχος της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης ΚΕΑΝ (Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων), που έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη και καλύπτει ευρύ φάσµα δραστηριοτήτων.

Και παρόλο που είναι μέσα στο χώρο της showbiz προτιμά να κρατάει τη ζωή της μακριά από τα φώτα, όπως και η αδερφή της!

Read More

And More